Handtekeningen voor de Beşikdüzü-kabelbaan

Handtekeningen voor de Besikduzu-kabelbaan
Handtekeningen voor de Beşikdüzü-kabelbaan

In Ankara is een contract getekend tussen de gemeente Beşikdüzü en Selser Company, die de aanbesteding won, voor de Beşikdüzü-kabelbaan, waarvan de aanbesteding de afgelopen dagen werd gehouden.

Het kabelbaanprobleem, dat al 3,5 jaar aan de gang is in het district Beşikdüzü, werd opgelost met een openbare aanbesteding door de gemeente Beşikdüzü. Selser Company, dat de Beşikdüzü-kabelbaan voor 24 jaar heeft gehuurd, exploiteert en exploiteert kabelbanen in verschillende regio's van Turkije.

CONTRACT ONDERTEKEND VOOR DE BEŞİKDÜZÜ-TELEFOON

Vandaag zijn in Ankara handtekeningen ondertekend tussen de Selser Company, die de Beşikdüzü-kabelbaan voor 24 jaar huurde, en de gemeente Beşikdüzü. Na de ondertekeningsceremonie verklaarde de burgemeester van Beşikdüzü, Ramis Uzun, die een verklaring aflegde aan de leden van de pers, dat ze nooit wilden dat deze faciliteit, die een bevolking van 350 miljoen heeft, inactief zou blijven en zei: "We hebben hier altijd mee geworsteld begrip sinds je aantreden. Na de aanbesteding die we hebben gedaan, hebben we vandaag een contract getekend met het aannemersbedrijf in Ankara. Het is belangrijk dat dit bedrijf sinds 2008 actief is in de kabelbaangemeenschap en een van de beste kenners in Turkije is. Hopelijk staat het ten dienste van onze wijk en regio in het toeristisch seizoen van 2023. Moge het gunstig zijn voor ons district, Trabzon en onze regio.

Handtekeningen voor de Besikduzu-kabelbaan

Günceleme: 17/01/2023 10:30

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen