Werkt in Keçiören Family Health and Culture Center Ga op volle toeren door

Werkt bij Kecioren Family Health and Culture Center Ga door op volle toeren
Werkt in Keçiören Family Health and Culture Center Ga op volle toeren door

De bouw van het Atapark Family Health and 112 Emergency Medical Center, gebouwd door de gemeente Keçiören in het Atapark District, en het cultureel centrum waar de crèche en de bibliotheek zich bevinden, gaat ongestoord door. De ruwbouw van het centrum, waarvan de fundamenten zijn gelegd door de burgemeester van Keçiören, Turgut Altınok, zal naar verwachting in korte tijd worden voltooid en worden gebruikt voor gezondheids- en onderwijsactiviteiten.

De burgemeester van Keçiören, Turgut Altınok, die verklaarde dat ze veel investeringen hebben gedaan ter ondersteuning van gezondheid en onderwijs sinds ze voor het eerst begonnen te werken in 1994, zei: “De gemeente Keçiören is de gemeente die een ziekenhuis met 180 bedden heeft gebouwd en overgedragen aan het ministerie van gezondheid. Er is geen andere wijkgemeente die een dergelijke dienst aanbiedt. In die zin is de gemeente Keçiören de gemeente die het meest in gezondheid investeert. Gezondheid is essentieel voor ons. In het verleden brachten we gezondheidsdiensten naar ons thuisland met de gezondheidscentra die we in onze wijken hebben gebouwd, en nu bieden we dezelfde service met ons familiegezondheidscentrum en 112 spoedeisende hulp. Onze paramedici zullen hier dienen in een comfortabele ruimte, in het comfort van een miniziekenhuis. Tegelijkertijd komt hier onze bibliotheek en crèche. We zullen blijven investeren in onze kinderen en jongeren, wat onze prioriteit is.” gezegd.

Günceleme: 24/01/2023 16:57

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen