Vraag naar luxe auto's neemt toe in China

Toenemende vraag naar luxe auto's in China
Vraag naar luxe auto's neemt toe in China

China, dat de leiding heeft in de verkoop van auto's, ervaart een explosie in de verkoop van luxe voertuigen als gevolg van de stijging van de binnenlandse vraag. Volgens de gegevens van de China Automobile Manufacturers Association (CAAM); In 2022 steeg de verkoop van auto's uit het hogere segment in het land met 11,1% in vergelijking met het voorgaande jaar en bereikte 3,89 miljoen.

Het stijgingspercentage van de autoverkopen in het hogere segment lag 1.6 procentpunt boven het nationale gemiddelde. Volgens CAAM steeg de verkoop van benzineauto's, die meer dan 500 duizend yuan ($ 74 duizend) kosten, in 2022 met 41,2 procent in vergelijking met het voorgaande jaar. De toename van de vraag naar nieuwe energieauto's, die worden verkocht in het bereik van 350-400 duizend yuan, bereikte 167%.

Günceleme: 23/01/2023 16:00

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen