Resultaten van schaaktoernooi gehouden in Gaziantep aangekondigd

Resultaten van het schaaktoernooi gehouden in Gaziantep aangekondigd

De winnaars van het schaaktoernooi georganiseerd door Gaziantep Metropolitan Municipality ter gelegenheid van de 26ste verjaardag van Atatürks aankomst in Gaziantep op 90 januari zijn bekend gemaakt.

Tijdens het toernooi dat op 28 en 29 januari in de sporthal Mehmet Vehbi Dinçerler werd gehouden door de sportafdeling van de Metropolitan Municipality Youth Services, kregen de drie beste atleten bekers en medailles.

In deze context eindigde Poyraz Şahin op de eerste plaats, Mustafa Yiğit Duru op de tweede plaats en Ali Deniz Mahramanoğlu op de derde plaats in de algemene categorie onder de 8 jaar.

Zeynep Naz Demir werd eerste in de categorie meisjes van 10 jaar en jonger, gevolgd door Elif Beril Gürkan en Hatice Beril Kırmızıoğlan. Eren Yağız Öksüzler behaalde de eerste plaats in de algemene categorie onder de 10 jaar, gevolgd door Eren Gültekin en Ege Keresteci.

Irmak Kırmızıoğlan werd eerste in de categorie meisjes van 12 jaar en jonger, Zeynya Gözcü werd tweede en Ela Su Şahinoğlu werd derde. Rohat Gözcü was de eerste, Murat Berat Tekatlı was de tweede en Arjen Deniz Baykara was de derde in de algemene categorie onder de 12 jaar.

Als de laatste categorie van het toernooi open was, werd Muhammet Nur Kara Ali eerste, Bülent Taze werd tweede en Muhammed Ahmed Alhac werd derde.