Çiğli Afvalwaterzuiveringsinstallatie Bouw Aanbesteding Resultaat

Cigli Afvalwaterzuiveringsinstallatie Bouw Aanbestedingsresultaat
Foto: IZSU

De aanbesteding voor de 4e fase van de geavanceerde biologische afvalwaterzuiveringsinstallatie van Çiğli, een van de grootste faciliteiten op zijn gebied in Turkije, werd gehouden door het directoraat-generaal van İZSU. De aanbestedingscommissie zal de komende dagen na de beoordeling het resultaat van de aanbesteding bekendmaken, waarop slechts één firma een bod heeft uitgebracht.

De aanbesteding voor de 4e fase van de tweede leveringsconstructie van de Çiğli geavanceerde biologische afvalwaterzuiveringsinstallatie werd gehouden bij de algemene directie van İZSU. Faber İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., die deelnam aan de aanbesteding als de enige bieder voor het project, waarvan de geschatte kosten werden vastgesteld op 516 miljoen 315 TL. en ARBIOGAZ Environmental Technologies Industry and Trade Inc. partnerschap diende een bod in van 598 miljoen 650 duizend lira. De definitieve beslissing zal in de komende dagen worden bekendgemaakt in het kader van de evaluatie van de aanbestedingscommissie overeenkomstig artikel 16/3 van het communiqué inzake overheidsopdrachten.

De capaciteit van de faciliteit zal toenemen tot 820 duizend 800 kubieke meter.

Met de geplande 4e fase zuiveringsinstallatie zal per dag 216 duizend kubieke meter extra zuiveringscapaciteit worden verkregen. De dagelijkse verwerkingscapaciteit van 604 duizend 800 kubieke meter wordt verhoogd tot 820 duizend 800 kubieke meter. Zo zal Çiğli Treatment Plant weer op de eerste plaats staan ​​als de zuiveringsinstallatie met de hoogste capaciteit in Turkije.

Noodzakelijk onderhoud en renovaties aan de afvalwaterzuiveringsinstallatie van Çiğli, die 24 uur per dag in bedrijf is, zullen worden versneld met de introductie van de 4e fase, en het zal mogelijk zijn om afvalwater met hogere stroomsnelheden te behandelen bij regenachtig weer. Net als in de bestaande zuiveringsinstallatie zal het afvalwater in de nieuw te bouwen lijnen puur biologisch worden gezuiverd en zullen er geen chemicaliën worden gebruikt.

Het is van vitaal belang voor de netheid van de Golf

Vierde fase werkt, burgemeester van Izmir Metropolitan Municipality Tunç SoyerHet is een van de belangrijkste stappen in de richting van de reinheid van de Golf en de heropleving van het ecosysteem. In de geavanceerde biologische afvalwaterzuiveringsinstallatie Çiğli, waarvan de revisiewerken in de zomer van 2022 zijn gestart, worden ook de biologische zwembaden en de daarop aangesloten units vernieuwd. De revisiewerken spelen een belangrijke rol om de kwaliteit van het zuiveringswater van de installatie en de efficiëntie van de installatie op het gewenste niveau te houden tot aan de voltooiing van de vierde fase, tweede leveringsconstructie.

De aanbesteding omvat de bouw van de afvalwaterzuiveringsinstallatie (inclusief civiele, mechanische, elektrische werken, inbedrijfstelling en training) met geavanceerde biologische methoden met een gemiddeld debiet van 2,5 m3/s (216000 m3/dag capaciteit. 630 (Six Hundred and Thirty ) vanaf de levering van de site) is de kalenderdag.

Günceleme: 12/01/2023 16:38

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen