TÜRASAŞ Eskişehir Regionaal Directoraat Spoorwegaankoop

TURASAS Regionaal kantoor Eskisehir Spooraankoop
TÜRASAŞ Eskişehir Regionaal Directoraat Spoorwegaankoop

Het Turkse spoorwegsysteem Vehicles Industry Joint Stock Company (TÜRASAŞ) Eskişehir Regional Directorate publiceerde op 2022 december 1345612 zijn aankondiging over de aanbesteding "Rail Purchase" met het nummer 08/2022.

De deadline voor het indienen van biedingen voor de aanbesteding is aangekondigd op 02 januari 2023 om 14.30 uur. Het aanbestedingsdocument kan worden verkregen bij het regionale directoraat TÜRASAŞ Eskişehir (Hoşnudiye Mahallesi Ahmet Kanatlı Caddesi 250 Tepebaşı/Eskişehir-Tel: 26490 0222 224 00) voor 00 TL.

Tenderaankondigingen die op onze website zijn gepubliceerd, dienen uitsluitend ter informatie en vormen geen vervanging voor het originele document Het originele document is geldig voor de verschillen tussen de gepubliceerde documenten en de originele aanbestedingsdocumenten.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen