Emirates A380 landt in Nieuw-Zeeland

Emirates A landt in Nieuw-Zeeland
Emirates A380 landt in Nieuw-Zeeland

Emirates' vlaggenschip A380 heeft een belangrijke landing gemaakt op Auckland Airport. Het dubbeldekkervliegtuig van Emirates heeft zijn eerste vlucht naar Auckland gemaakt sinds februari 2020, wat een toenemende vraag naar reizen van en naar Nieuw-Zeeland aantoont.

Deze speciale dagelijkse vlucht tussen Dubai en Auckland werd verwelkomd op Auckland Airport vóór de eerste zomer van het land, die sinds de pandemie zonder quarantaine zal zijn.

Emirates-vlucht EK448 vertrok om 10:05 uur van Dubai International Airport en landde om 11:05 uur lokale tijd in Auckland. Met een geschatte vliegtijd van 16 uur van Dubai naar Nieuw-Zeeland en 17 uur en 15 minuten in de andere richting, kreeg de vlucht ook de titel terug van de langste route in het vliegnetwerk van Emirates met 14.200 km. Met deze functie behoort de vlucht tot de langste non-stop commerciële vluchten ter wereld.

Als bewijs van de steeds groter wordende banden met het land, voert Emirates al 19 jaar vluchten uit naar Nieuw-Zeeland. Emirates heeft tijdens de pandemie dagelijkse vluchten verzorgd naar Nieuw-Zeeland en andere landen, terwijl essentiële goederen van en naar het land zijn vervoerd met SkyCargo-vluchten.

De nieuwe update van de vluchten biedt passagiers meer flexibiliteit en keuze in hun reisplannen, terwijl de reistijd wordt verkort door gemakkelijke verbindingen met andere routes in het vluchtnetwerk van de luchtvaartmaatschappij, waaronder bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten.

Er is nog steeds veel vraag naar de Emirates A380-ervaring bij passagiers, met 14 First Class-suites en 76 Business Class-converteerbare stoelen. Passagiers die van en naar Auckland reizen, kunnen genieten van ruime en comfortabele hutten, exclusieve producten zoals de Onboard Lounge, First Class suites en Shower&Spa die passagiers de beste ervaringen in de lucht bieden, en het bekroonde inflight entertainmentsysteem met meer dan 5000 op - vraag naar amusementskanalen, ze kunnen het uitschakelen. De luchtvaartmaatschappij verhoogt geleidelijk het gebruik van haar vlaggenschip A380, parallel met de stijgende vraag naar reizen. De Emirates A380 bedient momenteel 25 wereldwijde bestemmingen in 37 landen en dit aantal zal in maart 2023 oplopen tot 42.

Günceleme: 07/12/2022 14:18

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen