ABB Sports Club won 5 medailles in Turks Taekwondo Kampioenschap

ABB Sports Club heeft een medaille gewonnen op het Turkse Taekwondo-kampioenschap

Ankara Metropolitan Municipality (ABB) blijft sport en atleten in de hoofdstad ondersteunen en ondersteunt elke tak van sport.

Sportclubs binnen de gemeente Ankara, die sport en atleten blijven steunen, kunnen geen genoeg krijgen van succes. De Ankara Metropolitan Municipality Sports Club nam deel aan het Clubs Turkey Taekwondo Championship dat tussen 15 en 18 december 2022 in Isparta werd gehouden, waaraan 609 clubs en 4 atleten deelnamen; Met 5 medailles die hij won werd hij Turks kampioen bij de heren, derde bij de dames en tweede in het algemeen klassement.

Sportclubs in de metropool begonnen hun naam aan de wereld bekend te maken door succesrecords te breken in nationale en internationale competities.

Historisch succes van Ankara Metropolitan Belediyespor

Ankara Metropolitan Municipality Sports, dat deelnam aan het Clubs Turkey Taekwondo Championship dat tussen 15 en 18 december 2022 in Isparta werd gehouden, waaraan in totaal 4 atleten en 609 clubs deelnamen, boekte een historisch succes.

De Ankara Metropolitan Municipality Sports Club won in totaal 4 medailles, waaronder 1 gouden en 5 bronzen medailles; Terwijl ze het Turkse kampioenschap in de herencategorie bereikte, werd ze de derde in de damescategorie en de tweede in het algemeen klassement.

İbrahim Öter voor mannen van 58 kg, Oğuzhan Kılıçkaya voor mannen van 63 kg, Haltan Uygun voor mannen van 87 kg, Zehra Kaygısız voor vrouwen van 57 kg; Dilara Arslan won de bronzen medaille in de categorie 73 kg vrouwen.