Izmir Metropolitan Municipality koopt tramvoertuigen (uitgesteld tot 23.12.2022)

De gemeente Izmir Buyuksehir zal tramvoertuigen kopen
Izmir Metropolitan Municipality koopt tramvoertuigen

Izmir Metropolitan Municipality koopt tramvoertuigen
İZMİR METROPOLITAN MUNICIPALITY RAIL SYSTEEMAFDELING

Aankoop van 26 tramvoertuigen, reserveonderdelen en speciaal gereedschap en uitrusting De aanschaf van goederen zal plaatsvinden door middel van een openbare aanbestedingsprocedure volgens het 4734e artikel van wet op de overheidsopdrachten nr. 19, en de biedingen zullen alleen in elektronische omgeving worden ontvangen via EKAP. Gedetailleerde informatie over de veiling vindt u hieronder:
HRN: 2022 / 1105594
1 Administratie
a) Naam: IZMIR METROPOLITAN MUNICIPALITY RAIL SYSTEM DEPARTMENT
b) Adres: IZMIR METROPOLITAN GEMEENTE Mimar Sinan Mahallesi 9 Eylul Square No:9/1 Kulturpark interieur Hal 4 Kamer no: 4040 KONAK/IZMIR
c) Telefoon- en faxnummer: 2322931651 - 2322933625
ç) Webpagina waar het aanbestedingsdocument kan worden bekeken en gedownload met behulp van e-handtekening: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-inkoop van goederen
a) Naam: aankoop van 26 tramvoertuigen, reserveonderdelen en speciaal gereedschap en uitrusting
b) Kwaliteit, type en hoeveelheid:
Aankoop van 26 tramvoertuigen, 127 reserveonderdelen en 11 speciaal gereedschap en uitrusting
Gedetailleerde informatie kan worden verkregen uit de administratieve specificatie die is opgenomen in het aanbestedingsdocument in EKAP.
c) Plaats te maken/bezorgen: – Karşıyaka Tramwerkplaatsgebouw: 8291 Sokak No:4 Ataşehir Çiğli/İzmir TURKIJE Levering op het spoor – Konak Tramwerkplaatsgebouw: Şehitler Caddesi No:175 Mersinli/Konak/İzmir TURKIJE Levering op het spoor
ç) Duur/opleverdatum: De totale duur van de werken (einddatum definitieve oplevering van het geheel volgend op de definitieve oplevering vanaf de startdatum van de werken) bedraagt ​​36 maanden. Binnen deze termijn worden alle aan de opdracht onderworpen werken opgeleverd en vindt de voorlopige oplevering en de definitieve oplevering van het gehele werk plaats. Leveringsprogramma: Vanaf de startdatum van de werkzaamheden: 12 trams in de 2e maand 14 trams in de 2e maand 15 trams in de 4e maand 15 trams in de 16e maand Productiealbum, promotievideo's, maquettes 4 trams in de 17e maand 4 trams in de 18e maand 4 tramvoertuigen in de 18e maand 127 artikelen Reserveonderdelen in de 18e maand 11 artikelen in de 19e maand Uitrusting en voorzieningen 2 tramvoertuigen in de 20e maand 2 tramvoertuigen in de 21e maand 2 tramvoertuigen in de 2e maand De Administratie kan na levering van de eerste 3 Tramvoertuigen zo nodig wijzigingen aanbrengen in het tijdstip en het aantal af te leveren voertuigen en de Aannemer hiervan 21 maanden van tevoren op de hoogte stellen. Dit verandert echter nooit de voorwaarde dat de gehele bestelling aan het einde van de XNUMXe maand vanaf de datum van aanvang van de werkzaamheden moet worden afgeleverd.
d) Datum aanvang werkzaamheden: De datum waarop het voorschot door de Belastingdienst wordt betaald, is de aanvangsdatum.

3 de Tender
a) Tender (deadline bidding) datum en tijd: 23.12.2022 11:00
b) Ontmoetingsplaats van de aanbestedingscommissie (het adres waar de e-bids zullen worden geopend): İZMİR METROPOLITAN GEMEENTE Mimar Sinan Mahallesi 9 Eylül Meydani No:9/1Kültürpark İçi Hal 2 Meeting Hall 1 – KONAK / İZMİR

Tenderaankondigingen die op onze website zijn gepubliceerd, dienen uitsluitend ter informatie en vormen geen vervanging voor het originele document Het originele document is geldig voor de verschillen tussen de gepubliceerde documenten en de originele aanbestedingsdocumenten.

Günceleme: 15/12/2022 10:36

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen