Ondernemer Orhan Ünsal: 'Luchtparken moeten in het hele land worden uitgebreid'

Business Human Orhan Unsal Air Parks moeten in het hele land worden uitgebreid
Ondernemer Orhan Ünsal 'Luchtparken moeten in het hele land worden uitgebreid'

Door Ankara Journalists and Writers Association en All Amateur and Sportive Aviators Association; Polatlı Orhan hield een persconferentie op Ünsal Air Park. De verslaggevers die de persconferentie bijwoonden van de nationale en lokale pers werden geïnformeerd door Orhan Ünsal, voorzitter van de Association of All Amateur and Sportive Aviators.

Orhan Ünsal verklaarde dat ze ernaar streven overal in het land luchtparken te bouwen voor de ontwikkeling van de luchtvaart; “Zoals het gisteren was, vandaag, een van de belangrijkste namen in de Turkse luchtvaartgeschiedenis; we hebben piloot, ingenieur en ondernemer Vecihi Hürkuş en de leider van de luchtvaartindustrie in Turkije, Nuri Demirağ, nodig. Ons doel is om projecten te produceren om de basis te leggen voor luchtparken en om de weg vrij te maken voor jonge mensen die hun hart op de luchtvaart zetten. Nogmaals, in de toekomst zullen sociale evenementen worden gehouden in deze luchtparken. We eisen ook dat onze vliegtuigen met een gewicht van 2000 kg worden vrijgesteld van MTV. Met eigen middelen spannen wij ons in om op het gebied van de luchtvaart van dienst te zijn. Het is ook een van onze eisen om onze vliegscholen die op dit gebied actief zijn te ondersteunen.”

ÜNSAL: “ONS DOEL IS BIJDRAGEN AAN DE LUCHTVAART”

Orhan Ünsal verklaarde dat ze proberen bij te dragen aan de projecten van Turkije op het gebied van luchtvaart; “Als de Association of All Amateur and Sportive Aviators werken we hard om projecten te produceren met onze vrienden die toegewijd zijn aan dit bedrijf, op dit pad dat we hebben uitgestippeld om bij te dragen aan de luchtvaart. Deze luchtparken zullen niet alleen vliegopleiding bieden aan onze jeugd op het gebied van luchtvaart, maar zullen ook de weg vrijmaken voor hen om projecten te produceren. Onze zakenmensen zullen praktisch met hun privévliegtuig kunnen reizen. Het is erg belangrijk voor de staat om schatkistgrond aan ons toe te wijzen via nationaal onroerend goed voor de realisatie van deze doelen.

Business Human Orhan Unsal Air Parks moeten in het hele land worden uitgebreid

LUCHTPARKEN MOETEN WORDEN VERHOOGD...

Ünsal vervolgde zijn woorden door te zeggen dat ons luchtruim een ​​faciliteit is die volledig met onze eigen middelen is gebouwd; “We zouden in staat moeten zijn om deze luchtparken open te stellen voor onze mensen door de kosten van de luchtvaart een beetje te verlagen, en onze staat zou ons daarbij moeten helpen. Als onze regering ons op het land steunt, kunnen wij, als zakenlieden, overal in Turkije luchtparken openen. Momenteel is er slechts één luchtpark in Sivrihisar, maar als we het op provinciale basis bekijken, is er maar één luchtpark in Polatlı. We proberen andere luchthavens te gebruiken, maar er zijn grote moeilijkheden voor ons. Er zouden steeds meer luchtparken moeten worden geopend in ons land", zei hij.

OPENING LUCHTPARK OVERAL VOOR VLIEGENDE AUTO'S MOET OPEN ZIJN…

Orhan Ünsal, voorzitter van de vereniging van alle amateur- en sportvliegers; Door te zeggen dat er meer luchtparken nodig zullen zijn wanneer auto's en vliegtuigen in massaproductie gaan; “Over vijf jaar zullen er vliegende auto’s zijn. Nadat dit project tot leven is gekomen, is er meer behoefte aan dergelijke luchtparken. Met vliegende auto's op onze agenda, zullen deze moeten opstijgen en landen op het luchtpark. Nadat deze voertuigen hun vleugels hebben gesloten en auto's zijn geworden, zullen ze hun werk in de stad doen. Daarna komen ze weer naar het luchtpark en reizen ze per vliegtuig naar hun bestemming. Hierin zullen meer luchtparken nodig zijn. Je kunt geen vliegtuig starten en landen op grote pleinen, daarom zijn zulke luchtparken een must,' zei hij.

orh

ZAKELIJKE PERSOON ORHAN ÜNSAL VLIEGT REPORTEURS

Orhan Ünsal Zeggen dat om dergelijke luchtparken te openen, toestemming nodig is van 15 instellingen; “We solliciteren op plaatsen zoals het voorzitterschap, het ministerie van Binnenlandse Zaken, het ministerie van Land- en Bosbouw, gemeenten, de burgerluchtvaart. We kunnen dit luchtpark niet openen als iemand negatief is”, concludeerde hij. Voor en na de persconferentie maakten de verslaggevers, vooral Ömer Uzun, voorzitter van de Ankara Journalists and Writers Association, een rondvlucht door de lucht van Polatlı met sportieve vliegtuigen.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen