Verkeersdichtheid zal geschiedenis zijn op de Çayırova Turgut Özal-brug

Verkeersopstoppingen op de Cayirova Turgut Ozal-brug zullen geschiedenis zijn
Verkeersdichtheid zal geschiedenis zijn op de Çayırova Turgut Özal-brug

Kocaeli Metropolitan Municipality, die het stadsverkeer ademt met de bruggen, wegen en kruispunten die het heeft gebouwd, blijft nieuwe transportnetwerken openen. In deze context nadert de Metropolitan het einde van zijn "Turgut Özal-brugreplicatie en wegenbouw"-werkzaamheden aan de TEM-verbindingsweg in het district Çayırova. In het project, dat ophoping van voertuigen op de brug moet voorkomen, werden eerder 32 balken met een lengte van 20 meter op de drie poten van de extra brug geplaatst. Na de montage van de balken legden de teams die de vloerbeton gestort en de isolatie produceerden ook een aanzienlijke afstand af in andere werken.

75 TON ASFALT GELANCEERD OP EXTRA BRUG

Ten slotte werd de asfaltverharding van de extra brug uitgevoerd in de lopende werken onder leiding van het Departement Wetenschappen. In dit kader is 65 ton slijtasfalt aangebracht op de vloer van de brug, die 10.75 meter lang en 75 meter breed is. De teams zullen de komende dagen auto-afschermingen, vangrails voor voetgangers en antivandalisme-afrasteringssystemen vervaardigen.

WEGEN UITBREIDEN OP 3 STRAAT

Infrastructuur- en bovenbouwwerken gaan door aan Turgut Özal Street, Tuna Street en Namık Kemal Street, die naar verwachting zullen worden uitgebreid in het kader van het project. De straten, die worden omgevormd tot 2×2-wegen en waarbij de verbindingswegen en kruispunten in deze context worden vernieuwd, zullen het gemakkelijker maken om de wijk Çayırova in- en uit te rijden met een extra brug. Wanneer het project is voltooid, zal de weg die de provinciale grens tussen Istanbul en Kocaeli op Turgut Özal Caddesi scheidt, worden overgestoken over de snelweg met een nieuwe extra brug en opnieuw worden aangesloten op de Turgut Özal Avenue.

673,5 KUBUSBETON EN 175 TON GERIBBELDIJZER

In de Turgut Özal-brugreplicatie en wegenbouwwerkzaamheden, die gepland zijn als twee rijstroken, werden 2 duizend 195 meter 2 × 2 verdeelde weg, 284 meter 1 × 1-weg, 64.70 meter lang en 10.75 meter brede bruggen gebouwd. Bij de bouw van het project is 673,5 kubieke meter beton en 175 ton betonstaal gebruikt.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen