UPS rondt overnameproces Bomi Group af

UPS voltooit overnameproces Bomi Group
UPS rondt overnameproces Bomi Group af

UPS (NYSE: UPS) heeft aangekondigd dat het de eerder aangekondigde overname van Bomi Group, de toonaangevende aanbieder van internationale gezondheidszorglogistiek, heeft afgerond. Met deze overname voegt UPS Healthcare, de gezondheidszorgafdeling van het bedrijf, faciliteiten met temperatuurregeling in 14 landen in Europa en Latijns-Amerika, waaronder Turkije, en 3.000 hoogopgeleide medewerkers toe aan het UPS-team.

Het bedrijf zal opereren onder de nieuwe naam "Bomi Group, a UPS Company". Marco Ruini, CEO van de Bomi Group, zal toetreden tot het leiderschapsteam van UPS Healthcare. Klanten van UPS Healthcare hebben nu toegang tot 37 vestigingen in 17 landen en gebieden met in totaal 216 miljoen vierkante voet aan zorgruimte die voldoen aan de huidige goede productiepraktijken (cGMP) en goede distributiepraktijken (GDP).

Kate Gutmann, Vice President en Head of UPS International, Healthcare and Supply Chain Solutions, zei: “UPS Healthcare zal samen met Marco Ruini en het Bomi-team meer geavanceerde en wereldwijd geïntegreerde oplossingen leveren aan onze klanten in Europa en Latijns-Amerika. "Ons synergetische team, tools en geavanceerde faciliteiten zullen ons in staat stellen om ons pan-Europese koelketennetwerk uit te breiden en onze klanten logistieke oplossingen van de volgende generatie te bieden."

Het UPS Healthcare-team heeft een gedetailleerd migratieplan ontwikkeld om de aanhoudende bedrijfsgroei te ondersteunen en tegelijkertijd de capaciteiten van de koelketen verder te verbinden met belangrijke Europese en Latijns-Amerikaanse toegangspunten.

Wes Wheeler, President van UPS Healthcare, zei: “Ik ben ervan overtuigd dat deze overname nieuwe diensten en synergieën zal ontsluiten in Europa en Latijns-Amerika, dankzij de mogelijkheden die Bomi Group aan ons netwerk toevoegt. "Nu we beginnen met de implementatie van ons migratieplan, zijn we klaar om gesynchroniseerde services te implementeren."

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen