De kabelbaan van Tünektepe is op 24 november gratis voor docenten

Tunektepe-kabelbaan gratis voor docenten in november
De kabelbaan van Tünektepe is op 24 november gratis voor docenten

De grootstedelijke gemeente Antalya heeft de Tünektepe-kabelbaan gratis gemaakt voor alle leraren op 24 november, Lerarendag.

De Tünektepe-kabelbaan en sociale voorziening van de grootstedelijke gemeente openen op 24 november, de Dag van de Leraar, gratis de deuren voor leraren als geschenk. Alle leerkrachten kunnen op vertoon van hun lerarenkaart op donderdag 24 november tussen 10.00 en 18.00 uur gratis gebruik maken van de kabelbaan. Alle leraren die in Antalya werken, kunnen op deze speciale en betekenisvolle dag naar Tünektepe op een hoogte van 605 gaan en het unieke uitzicht op Antalya aanschouwen.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen