TCDD Tasimacilik 82 machinisten, 16 ex-gevangenen en 4 gehandicapte werknemers Rekruteringsdocument Leveringsresultaten en mondelinge examendata

TCDD Transport zal Machinist kopen
TCDD Tasimacilik koopt 82 machinisten

Het documentleveringsproces met betrekking tot de rekrutering van 16 ex-gedetineerden, 4 gehandicapten en 82 machinisten die naar de werkplekken van ons directoraat-generaal moeten worden gebracht, is voltooid. Volgens het resultaat van het documentleveringsproces;

Om de lijst te zien van gehandicapte en ex-gedetineerde kandidaten die in aanmerking komen voor het mondeling examen en hun examendata Klik hier.

Om de lijst te zien van machinisten die in aanmerking komen voor het mondeling examen en hun examendata Klik hier.

OPMERKING: Kandidaten moeten hun identiteitsbewijs bij zich hebben, aangezien de kandidaten door middel van identiteitscontrole naar het mondeling examen worden gebracht. Chauffeurskandidaten leggen het examen af ​​op vertoon van hun TREINMACHINESLICENTIE.

OPMERKING: Alle examens worden gehouden in de conferentiezaal van het directoraat-generaal van TCDD TAŞIMACILIK AŞ. Kandidaten dienen op de aangegeven tijden in de vergaderruimte aanwezig te zijn. (Adres: Algemene Directie van TCDD Taşımacılık AŞ, Hacıbayram Mahallesi, Hipodrom Caddesi No:3 Altındağ/ANKARA- Naast het treinstation van Ankara)

LET OP: Kandidaten die niet in aanmerking komen voor het mondeling examen kunnen tot uiterlijk 23.11.2022 beroep aantekenen bij onze instelling. IN GEVAL VAN WIJZIGING in de mondelinge examenlijst, wordt de mondelinge examenlijst opnieuw gepubliceerd op 24.11.2022.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen