TCDD gaat 8 werknemers van treinorganisaties aanwerven

TCDD Train vestigingsarbeider om te kopen
TCDD gaat 8 werknemers van treinorganisaties aanwerven

8 treinarbeiders zullen worden aangeworven als arbeidskrachten voor onbepaalde tijd op de werkplekken van de Algemene Directie van TCDD Plant. De vraag naar arbeid zal worden gepubliceerd in İŞKUR tussen 22.11.2022-28.11.2022. De problemen die de aanvragers moeten weten, de vereiste documenten, gezondheidsproblemen en schoolafdelingen staan ​​​​hieronder vermeld.

Voor details van advertentie KLIK HIER

KWESTIES OM TE WETEN

1- Alle aankondigingen met betrekking tot de vraag naar arbeidskrachten (vereisten, leveringsdatum/-plaats documenten, datum/plaats mondeling examen, resultaat mondeling examen) worden gepubliceerd in het gedeelte aankondigingen van de TCDD-website (tcdd.gov.tr/).

2- Op de datum van de bekendmaking mogen de kandidaten de leeftijd van 36 jaar niet hebben bereikt.

3- Kandidaten die een aanvraag indienen voor onze arbeidskrachten die in İŞKUR moeten worden gepubliceerd, moeten afstuderen van het programma dat is aangekondigd op het niveau van een associate degree.

4- Aanvragers moeten de volgende documenten persoonlijk of per post indienen bij de afdeling Human Resources van het directoraat-generaal van TCDD Enterprise, tussen de data die op de TCDD-website worden gepubliceerd.

Van kandidaten die zich aanmelden met ontbrekende documenten of die niet voldoen aan de voorwaarden genoemd in de aankondiging wordt een rapport opgesteld en İŞKUR wordt geïnformeerd dat hun aanvraag niet is geaccepteerd.

5- Er wordt een mondeling examen gehouden voor degenen die documenten van de kandidaten indienen. Mondeling examen, directoraat-generaal van TCDD, afdeling Human Resources, Hacı Bayram Mahallesi Mah. Hippodroom Cad. Nee: 3 Altındağ / ANKARA tussen de data die op de TCDD-website worden gepubliceerd.

6- Bij het mondeling examen van de kandidaten door de leden van de examencommissie; Hun zelfvertrouwen is 10 punten, hun schriftelijke communicatie is 10 punten, hun verbale communicatie is 10 punten, en hun vermogen om observatie-stress-problemen op te lossen is 20 van de 50 punten op het vaardigheidsgebied. het programma waarvoor ze zijn afgestudeerd wordt beoordeeld op 10 punten, en de professionele term is 1 vraag, het materiaal voor professionele structuur wordt beoordeeld door 2 vragen en 2 vragen te stellen over professionele technische onderwerpen, 50 punten in het professionele veld, een totaal van 100 punten. Als resultaat van de evaluatie wordt 50% van de gemiddelde score gegeven door de leden van de examencommissie en 50% van de KPSS-score genomen en wordt de slaagscore en ranking bepaald. Uitgaande van de kandidaat met de hoogste successcore, wordt het aantal oorspronkelijke en hetzelfde aantal plaatsvervangende kandidaten bepaald als het aantal gevraagde werknemers.

7- Het is gunstig voor de kandidaten om de werkplek te zien waar ze zullen werken voordat ze solliciteren.

8- Kandidaten kunnen slechts op één van onze aangekondigde personeelsbehoeften solliciteren.

9- Alleen mannelijke kandidaten kunnen solliciteren op de vraag naar arbeidskrachten die is aangekondigd door het directoraat-generaal van TCDD Enterprise, aangezien de werkplekken binnen het bereik van gevaarlijke en zeer gevaarlijke werkplekken vallen en vanwege de aard van de baan.

10- Treininrichtingsarbeiders die in dienst moeten worden genomen, zijn onderworpen aan de arbeidswet nr. 4857.

11- De proefperiode van de stagiaires is de 4-maand en het arbeidscontract van degenen die niet binnen de proefperiode werken, wordt beëindigd.

12- Opleiden Vestigingsarbeiders die aan het werk gaan, werken minimaal 5 jaar en kunnen gedurende deze periode geen overplaatsing aanvragen. Degenen die 5 jaar hebben voltooid, kunnen een aanvraag indienen voor overplaatsing naar werkplekken met treinpersoneel.

13- Treininrichting Werknemers die aan het werk gaan, kunnen dag en nacht in ploegendienst werken.

14- Degenen die zijn begonnen te werken als een Train Organization Worker en wiens arbeidsovereenkomst werd beëindigd in overeenstemming met de tweede alinea van artikel 7 van de Arbeidswet nr. 4857 binnen 25 jaar en degenen die ontslag namen; hun opleiding, cursus, stage etc. De helft van het bedrag wordt als compensatie teruggenomen door de kostprijs van het opleidingsprogramma te berekenen met de vergoeding die zij tijdens de opleidingen ontvangen.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen