Ro-Ro-expedities gaan verder vanuit Ünyeport

Ro Ro-expedities starten vanuit Unyeport
Ro-Ro-expedities gaan verder vanuit Ünyeport

Burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ordu Dr. Ro-Ro-vluchten gaan door vanuit Ünyeport, waar vorige maand de eerste zending plaatsvond na de uitbreidingswerken, waar Mehmet Hilmi Güler veel belang aan hecht. Groenten en fruit geproduceerd in de regio's van de Middellandse Zee en de Zwarte Zee, met name in de Egeïsche regio, worden naar Rusland verzonden.

Ünyeport, dat in onderhoud werd genomen en werd vergroot door de Ordu Metropolitan Municipality omdat de lengte en diepte van de kade ongeschikt waren voor de toegang van schepen met een hoog tonnage, begon Ro-Ro-schepen met een hoog tonnage te huisvesten en wielvoertuigen te vervoeren, zoals vrachtwagenvervoer na de werken. Het Ro-Ro-schip meerde aan in de haven voor de tweede zending vanuit de haven waar vorige maand de eerste zending plaatsvond. Het Ro-Ro-schip, dat zijn lading van Ordu zal halen, zal in totaal 32 containers exporteren naar de haven van Tuhapse in Rusland. Alle voorbereidingen zijn getroffen voor de verzending, die ongeveer 17 uur zal duren.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen