Ministerie van Jeugd en Sport rekruteert 12 gecontracteerde IT-medewerkers

Ministerie van Jeugd en Sport gaat gecontracteerd personeel aanwerven
Ministerie van Jeugd en Sport

Voor gecontracteerde informaticafuncties die vacant zijn om te worden tewerkgesteld in de centrale organisatie van het ministerie van Jeugd en Sport, in het kader van de bepalingen van bijlage 375 van wetsdecreet nr. 6 en de verordening betreffende principes en procedures met betrekking tot de tewerkstelling van gecontracteerde Informaticapersoneel in grootschalige informatieverwerkende eenheden van openbare instellingen en organisaties, 2022 Zeventig procent (3%) van de KPSS B-groep P70-score in het jaar 30 en de score behaald op het Foreign Language Proficiency Exam (YDS) in het Engels of ander vreemde taalexamens die in deze taal worden afgenomen en aanvaard door de Hoger Onderwijsraad Volgens de volgorde te maken op basis van de som van dertig procent (5%) van de YDS-equivalente score, uitgaande van de kandidaat met de hoogste score voor elke functie, vijf (12) keer het aantal aangekondigde vacatures, zullen de kandidaten worden uitgenodigd om twaalf (twaalf) (XNUMX) gecontracteerd IT-personeel aan te werven het is warm.

Voor details van advertentie KLIK HIER

Kandidaten moeten vanaf de laatste dag van aanmelding aan de volgende voorwaarden voldoen.

ALGEMENE TOEPASSINGSVEREISTEN

a) Om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 657 van de ambtenarenwet nr. 48,

b) afstuderen aan de vierjarige afdelingen computer engineering, software engineering, elektrotechniek, elektrotechniek, elektrotechniek en industrieel ingenieur van faculteiten of instellingen voor hoger onderwijs waarvan de gelijkwaardigheid door de Raad voor hoger onderwijs is aanvaard,

c) Ingenieursafdelingen van faculteiten die vierjarig onderwijs verzorgen anders dan bedoeld in onderdeel b, afdelingen wetenschappelijke literatuur, onderwijs en pedagogische wetenschappen, afdelingen die onderwijs geven over computers en technologie, afdelingen statistiek, wiskunde en natuurkunde of slaapzalen waarvan de gelijkwaardigheid is aanvaard door de Raad voor Hoger Onderwijs (Afgestudeerden van de afdelingen die in deze sectie worden genoemd, kunnen alleen solliciteren voor posities tot tweemaal het maandelijkse bruto contractbedrag.)

d) Ten minste 3 (drie) jaar professionele ervaring hebben in software, softwareontwerp en -ontwikkeling en beheer van dit proces, of in de installatie en het beheer van grootschalige netwerksystemen, gedurende ten minste 5 (drie) jaar voor degenen die niet het dubbele van het loonplafond zal overschrijden, en ten minste 657 (vijf) jaar voor anderen, (bij het bepalen van de beroepservaring; de diensttijd gedocumenteerd als IT-personeel in de particuliere sector onderworpen aan de socialezekerheidsinstelling en vast personeel onderworpen aan de wet nr. 4 of gecontracteerde diensten onderworpen aan de wet nr. )
e) Om te documenteren dat hij / zij minstens twee van de huidige programmeertalen kent, op voorwaarde dat ze kennis hebben van de hardware van de computerrandapparatuur en het gevestigde netwerkbeheer en -beveiliging,

f) Geen belemmering hebben om voltijds te werken,

g) Geen gezondheidsprobleem hebben waardoor ze hun taken niet continu kunnen uitvoeren,

h) Met de kwalificaties vereist door de dienst, beoordelingsvermogen, vertegenwoordiging, nieuwe technologieën volgen, leren en onderzoek, snel leren en zelfontplooiing, analytisch denken, vatbaar zijn voor teamwerk en hoge communicatieve vaardigheden, het drukke en stressvolle werktempo bijhouden en documenteren (documentatie) om documentatievaardigheden te hebben door er belang aan te hechten.

i) Archiefonderzoek resulteert in een positief resultaat.

VORM VAN TOEPASSING, PLAATS EN DATUM

Kandidaten dienen hun sollicitatie elektronisch in via e-Government, Ministry of Youth and Sports-Career Gate Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) op 17 november 2022 (10.00:22) – 2022 november 17.00 (XNUMX:XNUMX) ).

Kandidaten uploaden de documenten die zijn gespecificeerd in titel III - DOCUMENTEN VEREIST VOOR SOLLICITATIE, in het vereiste formaat, naar de velden die zijn gespecificeerd in het sollicitatiesysteem.

Sollicitaties die niet zijn ingediend via het Career Gate-adres (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr), per post of persoonlijk, en die niet voldoen aan de principes die in deze aankondiging worden vermeld, worden niet geaccepteerd.

Kandidaten zijn ervoor verantwoordelijk dat het sollicitatieproces foutloos, volledig en in overeenstemming is met de in de aankondiging gespecificeerde problemen.
Na het einde van de sollicitaties worden er geen wijzigingen aangebracht in de sollicitatiegegevens van de kandidaten.
Kandidaten kunnen slechts solliciteren op een van de functies met verschillende titels die voldoen aan de sollicitatievereisten.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen