İZBAN advertentiegebied installatie en bediening aanbesteding

IZBAN advertentieruimte installatie en bediening aanbesteding
İZBAN advertentieruimte installatie en bediening aanbesteding

Izmir Commuter Transportation System Trade Inc. (İZBAN) in totaal 73 treinstellen met het goedkeuringspartnerschapsmodel en de installatie van digitale reclamegebieden en de verlening van gebruiksrechten zullen worden aanbesteed.

İZBAN A.Ş. DE DIENST VAN DIGITALE RECLAMEGEBIEDEN INSTALLATIE EN TOEKENNING VAN GEBRUIKSRECHTEN MET HET OMZET PARTNERSHIP-MODEL IN TOTAAL 73 TREINSETS.
IZMIR TRANSPORTATION TRANSPORTATION SYSTEM TRADE CO. INC.

1 - Beheer
a) Adres: 8291 STRAAT NR: 6 ATASEHİR ÇİĞLİ/İZMİR
b) telefoon- en faxnummers: 0 (232) 398 32 32 – 0 (232) 324 83 83
c) e-mailadres (indien aanwezig): info@izban.com.tr
2- De aard, het type en het bedrag van de dienst waarop de aanbesteding betrekking heeft: In het kader van de aanbesteding te gebruiken advertentieruimten İZBAN A.Ş. Oprichting van een “informatie-, reclame- en serviceplatform” bestaande uit 33 digitale systemen met een minimale grootte van 40 inch en een maximale grootte van 73 inch voor het verstrekken van informatie en commerciële reclame op in totaal 219 treinstellen van 17 CAF en 23 ROTEM (1116 Wagons) en voor een periode van 9 (negen) jaar Het is de taak om te werken met het Turnover Partnership Model en aan het einde van het contract over te dragen aan de administratie.
3- Inschrijving:
a) Locatie: İZBAN A.Ş. ALGEMEEN DIRECTORAAT 8291 Sokak No:6 Ataşehir Mah. CIGLI/IZMIR
b) Datum en tijd: 22.11.2022 Tijd: 14:00

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen