Schadebeoordelingswerkzaamheden gestart in Düzce

Schadetaxatiewerkzaamheden gestart in Düzce
Schadebeoordelingswerkzaamheden gestart in Düzce

Minister van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering Murat Kurum kondigde aan dat na de aardbeving met een kracht van 04.08 die plaatsvond in het Gölyaka-district van Düzce om 5.9 uur 's ochtends, deskundige teams onmiddellijk naar de regio werden gestuurd. Minister Kurum legde een verklaring af op zijn officiële sociale media-account: “We hebben al onze teams uit de omliggende provincies naar de regio gestuurd. We zijn in het veld in Düzce met ons 37 schade-evaluatieteam, mobiel laboratoriumvoertuig, coördinatie- en monitoringtools. Mogen onze burgers in vrede rusten. We zullen snel de schade-inschattingen afronden en onze stappen ondernemen.” Hij gebruikte zijn uitdrukkingen. Inmiddels zijn in Düzce 74 teams, bestaande uit 37 ingenieurs en experts, verbonden aan het Ministerie, Algemene Directie Bouw, aan de slag gegaan in Düzce om de schadetaxatie en studies te ondersteunen. Daarnaast voert het ministerie haar werkzaamheden in het veld uit met in totaal 6 voertuigen bestaande uit mobiele laboratorium-, coördinatie- en monitoringtools. Minister van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering Murat Kurum gaat naar Düzce om onderzoek te doen.

Na de aardbeving met een kracht van 5.9 in het Gölyaka-district van Düzce, begon het ministerie van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering onmiddellijk met haar werkzaamheden in de regio.

Minister van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering Murat Kurum zal vandaag om XNUMX uur naar de districten Düzce en Gölkaya gaan om inspecties uit te voeren.

Minister Murat Kurum zei in zijn bericht dat hij spoedig beter werd na de aardbeving, gepubliceerd op zijn officiële sociale media-account: "De aardbeving in het centrum van Düzce werd gevoeld in veel van onze steden. Groeten aan al onze burgers. Onze teams begonnen hun werk op het terrein. Wij volgen de ontwikkelingen. God zegene ons land." gebruikte de zinnen. In het bericht dat hij later publiceerde, zei minister Kurum: “We hebben al onze teams uit de omliggende provincies naar de regio gestuurd. We zijn in het veld in Düzce met ons 37 schade-evaluatieteam, mobiel laboratoriumvoertuig, coördinatie- en monitoringtools. Mogen onze burgers in vrede rusten. We zullen snel de schade-inschattingen afronden en onze stappen ondernemen.” een verklaring afgelegd.

In de verklaring van het ministerie werd gemeld dat 37 teams uit İzmir, Konya, Kayseri, Denizli en Ankara, die zijn aangesloten bij de Algemene Directie Bouwzaken, in Düzce zijn aangekomen. In de eerste fase werd meegedeeld dat 74 teams, bestaande uit 74 ingenieurs en 37 experts, hun werk in het veld begonnen. Er werd ook vermeld dat de aardbeving in Düzce werd gevoeld in de provincies Bolu, Zonguldak en Sakarya en dat er teams naar deze regio's werden gestuurd. In de verklaring staat dat er werkzaamheden in het veld worden uitgevoerd met in totaal 6 voertuigen bestaande uit mobiele laboratorium-, coördinatie- en monitoringtools.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen