Emirates en IATA hielden een workshop over pilotentraining en vliegveiligheid

Emirates en IATA organiseerden een workshop over pilotentraining en vliegveiligheid
Emirates en IATA hielden een workshop over pilotentraining en vliegveiligheid

De Evidence-Based Training-Competency-Based Training and Assessment Workshop, georganiseerd door Emirates' Flight Operations Training Department in samenwerking met de International Air Transport Association (IATA), werd in oktober gehouden in het Emirates Aviation College in Dubai.

Trainingsexperts van luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa, Singapore Airlines, Iceland Air, UAE Presidential Flight, Etihad, Flydubai, Air Arabia en Indigo, evenals burgerluchtvaartautoriteiten zoals de UAE Civil Aviation Authority (GCAA) en de Irish Aviation Authority woonden de workshop bij.

Naast vliegtuigbouwers Airbus en Boeing namen ook opleidingsorganisaties als de International Federation of Airline Pilots Associations (IFALPA) en Emirates Flight Training Academy (EFTA) en CAE deel aan het evenement.

In de workshop, waar de hele dag toespraken en presentaties werden gehouden, kwamen deelnemers uit de industrie samen om de uitdagingen en best practices in het veld te delen met betrekking tot de ontwikkeling, implementatie en effectieve uitvoering van evidence-based onderwijs (EBT) en competentiegericht onderwijs. opleidings- en beoordelingsprogramma's.

Tijdens de workshop waren Emirates Vice President of Flight Training, Captain Pilot Bader Al Marzooqi, Human Factors Manager Dr. Nicklas Dahlstrom, Boeing Training Manager Captain Pilot David Swarbrick en Flight Training Standards Manager Captain Pilot Stephen Mercer waren aanwezig als sprekers.

Andere sprekers die het evenement bijwoonden, waren onder meer IATA Safety and Flight Operations Division Training and Licensing Officer Captain Yann Renier, flydubai Flight Instructor Captain Pilot Jason Alves, Airbus Worldwide Training Vice President Captain Pilot Olivier Mazzoleni, Boeing Global Services Competency Based Training and Evaluation Program. Kapitein Piloot Graham McNally, Lufthansa A380 Training Kapitein Richard Lenz en CAE Training Officer Kapitein Piloot Chris Ranganathan.

Bader Al Marzooqi, Vice President of Flight Training, Emirates, zei: “Het Forum is een van de beste voorbeelden van samenwerking en samenwerking met belangrijke belanghebbenden in de luchtvaart om de efficiëntie en effectiviteit van opleidingsprogramma's voor piloten te vergroten. We hebben kritische inzichten, kennis en best practices gedeeld die zullen leiden tot real-world en bruikbare oplossingen die een positieve invloed hebben op de implementatie van evidence-based onderwijsprogramma's.” gebruikte zijn uitspraken.

Marzooqi bedankte IATA, aanwezigen en bijdragers aan het forum voor hun steun en zei: "Het forum bood een geweldig platform voor marktleiders om samen te komen en de uitdagingen aan te pakken die vaak voorkomen bij pilotenopleidingen." gezegd.

Kapitein Piloot Yann Renier, Training and Licensing Officer van de IATA Safety and Flight Operations Division, zei:

“De Emirates Flight Training Department hield een Competency-Based Training and Assessment (CBTA)-workshop met meer dan 40 trainingsofficieren die luchtvaartmaatschappijen, trainingsorganisaties en vliegtuigfabrikanten vertegenwoordigden om de competentiegebaseerde trainingsaanpak aan te pakken, inclusief Evidence-Based Training. Het evenement bood de gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van competentiegerichte training en beoordeling te bespreken en om de belangrijkste uitdagingen voor de industrie bij het implementeren van deze aanpak te identificeren en deze te delen met 80 deelnemers die de workshop online bijwoonden. Ik wil alle deelnemers bedanken die bij ons waren in Dubai en op het virtuele platform. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze workshop, die een nieuwe pagina is voor operaties, in de toekomst zal worden voortgezet.”

GCAA Flight Operations Inspector Sham Suddin Bin Khalid zei dat ze de gelegenheid hadden om na te denken en te praten over hoe ze hun piloten het beste kunnen trainen in overeenstemming met de veiligheid van de luchtvaart tijdens de Emirates-workshop. vliegtuigfabrikanten en opleidingsorganisaties is een zeer inspirerende ervaring. We hopen dat deze dialoog en samenwerking de komende jaren zullen worden voortgezet en zullen bijdragen aan de visie om pilootcompetenties te ontwikkelen en de veiligheid in de hele industrie te vergroten.” hij zei.

Kwesties zoals het succesvol implementeren en verspreiden van Evidence-Based Education (EBT) en Competence-Based Education and Assessment (CBTA) programma's werden tijdens de workshop besproken.

Het evenement concentreerde zich op de moeilijkheden die men tegenkwam bij het opstellen van curricula voor deze programma's en de ontwikkeling van normen voor opvoeders, evenals het beheer en gebruik van opleidingsgegevens.

Het evenement zal in de toekomst worden voortgezet om best practices te blijven delen en de opleiding van piloten voor de hele luchtvaartindustrie te verbeteren.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen