EGO begon met de bouw van nieuwe en moderne bushaltes

EGO begon met de bouw van nieuwe en moderne bushaltes
EGO begon met de bouw van nieuwe en moderne bushaltes

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate, dat innovatieve projecten heeft ondertekend om de inwoners van de hoofdstad beter van dienst te zijn, is begonnen met de montage van nieuwe en moderne bushaltes op 315 punten. Alle nieuwe haltes, die speciaal zijn ontworpen om te voorkomen dat de burgers worden getroffen door ongunstige klimatologische omstandigheden, hebben wifi, led-scherm en verlichting, een gehandicapten- en USB-oplaadeenheid, terwijl hun energie wordt geleverd door het zonnepaneel.

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate blijft nieuwe projecten ondertekenen en biedt tegelijkertijd een moderner, milieuvriendelijker, comfortabeler en veiliger vervoer aan de inwoners van de hoofdstad.

Door de inwoners van de hoofdstad samen te brengen met bussen met de nieuwste technologie, begon de algemene directie van EGO met de montage van moderne en gebruiksvriendelijke nieuwe bushaltes om de servicekwaliteit te verhogen.

ZOWEL COMFORTABEL ALS TECHNOLOGISCH

De nieuwe bushaltes, die worden gemonteerd op 315 punten die in de eerste fase veel door burgers worden gebruikt, bestaan ​​uit 6 soorten ontwerpen. Alle bushaltes hebben wifi, led-scherm en verlichting, evenals een USB-oplader voor mindervaliden. De haltes, die hun energie uit zonnepanelen halen, zijn speciaal ontworpen zodat burgers geen last hebben van ongunstige klimatologische omstandigheden.

ZAL WORDEN GEPLAATST OP 5 PUNTEN

De haltes, een primeur in Ankara met hun automatische deuren en airconditioning, zullen op 5 verschillende punten worden geïnstalleerd.

Terwijl de montage van in totaal 6 haltes, waarvan er één gesloten is en één totem is, tot nu toe is voltooid, terwijl de resterende 309 haltes naar verwachting op 16 januari 2023 voltooid zullen zijn.

VOLLEDIGE NOTA VAN BURGERS NAAR NIEUWE BUSHALTES

Door ervoor te kiezen om bussen te gebruiken in stadsvervoer; Burgers die dankzij de nieuwe haltes meer comfort hebben gekregen en de mogelijkheid hebben om te profiteren van faciliteiten zoals gratis internet en oplaadpunten, zeiden:

-Büşra Koçan: “De nieuwe haltes zijn erg mooi. Ik geloof dat het nuttig zal zijn. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen."

-Abdülkadir Paksoy: “De nieuwe haltes van de Ankara Metropolitan Municipality zijn erg leuk. Het is ook erg fijn om telefoons op te laden en toegang te krijgen tot internet bij de bushaltes... We zijn onze president, Mansur Yavaş, dankbaar.”

-Adem Ökmen: “De nieuwe haltes waren zeer succesvol en mooi. Het is ook heel zinvol om gehandicapte vrienden te overwegen ... Het is ook erg leuk om telefoons op te laden en toegang te krijgen tot internet terwijl je op de bus wacht.”

-Görkem Demir: “Het plaatsen van een oplaadstation bij de bushaltes is heel zinvol omdat leerlingen na schooltijd misschien geen oplader hebben. Zo kunnen ze hun telefoon opladen.”

-Yakup Ata: “Ik vond de nieuwe haltes erg leuk. Aan alles is gedacht."

-Kaan Aşat: “Ik vind de ontwerpen van de nieuwe haltes erg mooi. Ook was het erg prettig om bij de haltes een oplaadpunt te plaatsen en bij de haltes te kunnen internetten. Dankzij deze functie kunnen we internetten terwijl we op de bus wachten.”

-Hasan Taha Ahmetoğlu: “Ik vond het ontwerp van de haltes erg mooi. Het plaatsen van een oplaadstation en het kunnen internetten was ook erg goed voor ons studenten. Ik wil onze president Mansur bedanken.”

-Serkan Sığı: “De nieuwe bushaltes zijn modern en mooi, ik vind ze erg mooi. We kunnen de historische plaatsen van Ankara zien met de LED-schermen die in de bushalte zijn geplaatst, wat zeer attent is.”

-Yunus Emre Ünal: “De haltes zijn heel modern. Ik hou ook van het LED-scherm. Alles is vierkant. Dank aan alle betrokkenen.”

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen