DHMİ rekruteert 60 gecontracteerd personeel

Directoraat-generaal van de State Airports Authority
Directoraat-Generaal van de Autoriteit Luchthavens

Om binnen de reikwijdte van artikel 399 / c van de wetsdecreet nr. 3 te werken binnen het directoraat-generaal van de nationale luchthavenautoriteit, zal het in de staatscourant van 08.07.2018 gepubliceerde generaal-directoraat van de nationale luchthavenautoriteit, met nummer 30472, worden toegewezen aan de functies van de leerling-luchtverkeersleider en de assistent-luchtverkeersleider. Selectie-examens worden afgenomen in het kader van de bepalingen uit de Regeling Examens Kandidaten.

Voor details van advertentie KLIK HIER

Eenheid die het examen opent: Directoraat-generaal van de nationale luchthavenautoriteit.
Duty Station: DHMI (het land).
Titels en aantal toe te wijzen functies: 20 assistent luchtverkeersleiders, 40 stagiair luchtverkeersleiders
Type KPSS-score en basisscore: Minimaal 3 punten van het KPSSP70-scoretype.
Geldigheid Jaar van KPSS-score: Openbaar personeelsselectie-examen van 18 september 2022.

Algemene voorwaarden voor kandidaten die examen gaan doen

a) Turks staatsburger zijn,

b) niet te worden beroofd van openbare rechten,

c) De leeftijd van 18 jaar hebben bereikt,

d) In termen van militaire status; niet in militaire dienst zijn, niet de militaire leeftijd hebben, of actieve militaire dienst hebben gedaan als hij de leeftijd van militaire dienst heeft bereikt, of worden uitgesteld of overgeplaatst naar de reserveklasse,

e) Met uitzondering van misdrijven door nalatigheid, misdrijven begaan tegen de persoonlijkheid van de Staat, zelfs indien deze is vergeven, verduistering, conflict, verduistering, omkoping, diefstal, fraude, vervalsing, misbruik van geloof, frauduleus faillissement, enz. veroordeeld worden voor smokkel, het vervalsen van officiële aanbestedingen en handel, het onthullen van staatsgeheimen, met uitzondering van uitbuiting en consumptiesmokkel,

f) Vanaf de aanmeldingsdatum, om zeventig punten of meer te behalen in KPSSP11-punten in overeenstemming met het elfde artikel van de Algemene verordening over de examens die voor de eerste keer worden gehouden om te worden benoemd in openbare functies.

TOEPASSINGSMETHODE
Kandidaten die 10 (tien) keer meer zijn dan het aantal vacatures dat is aangekondigd door de Algemene Directie van State Airports Authority, worden uitgenodigd voor een computerondersteund selectie-examen of een schriftelijk examen, te beginnen met de hoogste KPSSP3-score. Aanvragen zullen worden ingediend tussen 14.11.2022 en 04.12.2022 via de General Directorate of State Airports Authority - Career Gate Public Recruitment en Career Gate alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ​​​​on e-Government. Aanvragen niet ingediend tot 04.12.2022 op 23.59) zal niet worden overwogen. Kandidaten zijn verplicht om alle gevraagde documenten volledig naar het systeem te uploaden. Aanvragen in persoon of per post worden niet in behandeling genomen.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen