Beşikdüzü-kabelbaanfaciliteiten worden voor 24 jaar gehuurd

Besikduzu-kabelbaanfaciliteiten worden voor een jaar gehuurd
Beşikdüzü-kabelbaanfaciliteiten worden voor 24 jaar gehuurd

De gemeente zal opnieuw een aanbesteding uitschrijven voor de huur van de kabelbaan en Beşikdağ-faciliteiten in het Beşikdüzü-district van Trabzon. Volgens de aanbesteding zullen de faciliteiten gedurende 24 jaar worden geëxploiteerd, samen met de voltooiing van de bouw en de kabelbaan.

UIT DE GEMEENTE REPUBLIEK BEŞİKDÜZÜ

HET BEDRIJF OM DE BOUW VAN DE BESTAANDE COMMERCIËLE FACILITEITEN IN HET BEŞİKDAĞ TOERISME- EN NATUURSPORTCENTRUM TE VOLTOOIEN EN DE FACILITEIT 24 JAAR TE WERKEN, ZAL WORDEN AANGEBODEN

De inschrijving zal worden gedaan met de gesloten biedmethode volgens de "A"-clausule van artikel 2886 van de openbare aanbestedingswet nr. 35, en gedetailleerde informatie over de inschrijving wordt hieronder gegeven:

De Administratie; adres: Cumhuriyet Mahallesi Ziraat Bankası Caddesi No: 17 Beşikdüzü/TRABZON

Telefoon- en faxnummer: 0 462 871 30 96 / 0 462 871 30 11

Het onderwerp van de aanbesteding; aard, type en hoeveelheid: Voltooiing van de bestaande commerciële faciliteiten in Beşikdağ Tourism and Nature Sports Centre en exploitatie gedurende 24 jaar met de kabelbaanfaciliteit

Teder;

Waarheen: Beşikdüzü Gemeentedienstgebouw Raadszaal

Datum en tijd: Dinsdag 29/11/2022 om 14:30

Toepassing: Aanbestedingsdossiers zullen tot dinsdag 2886/35/29 om 11 uur worden voorgelegd aan het voorzitterschap van het comité om te worden voorgelegd aan de administratie, op voorwaarde dat wordt voldaan aan de bepalingen van artikel 2022 van wet op de openbare aanbestedingen nr. 14. Aanvragen die na de opgegeven datum en tijd worden ingediend, worden niet geaccepteerd.

Voor het aanbestedingsdocument KLIK HIER

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen