Crypto-investeerders zoeken naar betrouwbare uitwisselingen

Crypto-investeerders zoeken naar betrouwbare uitwisselingen
Crypto-investeerders zoeken naar betrouwbare uitwisselingen

De ineenstorting van 's werelds op een na grootste cryptocurrency-uitwisseling na de liquiditeitscrisis en het aanvragen van faillissementsbescherming schokte de cryptomarkten diep. Als gevolg van de crisis wordt het verlies op de cryptomarkten sinds het begin van het jaar geschat op ongeveer 2 biljoen dollar, terwijl het beleggerssentiment is gedaald tot het niveau van "extreme angst". Aan de andere kant zijn de saldi veranderd in de concurrentie tussen cryptocurrency-uitwisselingen. Volgens gegevens van Coinmarketcap stond het gebruiksvriendelijke platform voor de handel in digitale activa MEXC gedurende drie opeenvolgende dagen op de eerste plaats in derivatentransacties. De beurs bereikte ook een dagelijks handelsvolume van $160 miljard.

Kevin Yang, MEXC Financial Affairs Manager, deelde zijn evaluaties over dit onderwerp en zei: “Het feit dat de beurs, die eigendom is van een naam die bekend staat en wordt vertrouwd door het crypto-ecosysteem, faillissementsbescherming heeft aangevraagd, heeft het vertrouwen van belanghebbenden in het ecosysteem geschonden. Op dit punt moeten beleggers zich wenden tot beurzen die transparant en sterk zijn in termen van liquiditeit om veilig te kunnen handelen. "Voor de drie kernproducten spot, leveraged ETF en futures staat de liquiditeit van MEXC's top 50 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie wereldwijd op de eerste plaats."

“De crisis zorgde voor een domino-effect”

Kevin Yang herinnerde eraan dat 130 bedrijven die dochterondernemingen zijn van de beurs waren opgenomen in de genoemde faillissementsaanvraag, en zei: “Tijdens dit proces hebben we gezien dat andere beurzen die geen solide basis hebben en die gebonden zijn aan de lokale cryptocurrency van de beurs stopte ook hun activiteiten. We hebben zelfs gezien dat een bedrijf dat de afgelopen maanden reddingsfondsen heeft gekregen, bescherming tegen faillissement heeft aangevraagd. Deze crisis zorgde voor een domino-effect. Als MEXC, dat op de tweede plaats staat in de lijst van de beste cryptocurrency-derivatenbeurzen in Coinmarketcap-gegevens, blijven we onze plaats in de top drie behouden met onze open positie van meer dan 2,3 biljoen dollar. Gedurende vier jaar heeft MEXC meer dan 170 miljoen gebruikers in 10 landen en regio's wereldwijd bediend. Als een van 's werelds toonaangevende crypto-handelsplatforms slagen we erin een actievere beleggersbasis aan te spreken met onze vele beleggingsproducten zoals spot, ETF, futures en NFT-indexen.'

“Hoog handelsvolume betekent meer liquiditeit”

Benadrukkend dat ze ongeveer 5 miljoen liquiditeit bieden binnen 100 basispunten van de gemiddelde prijs, sloot MEXC Financial Affairs Manager Kevin Yang zijn evaluaties af met de volgende woorden: “Volgens Coinmarketcap-gegevens zijn de 24-uurs handelsvolumes van MEXC in de laatste periode. Meer handelsvolume betekent meer liquiditeit. Op sommige beurzen is het liquiditeitsbedrag 200 miljoen, terwijl het bij de meeste minder dan 30 miljoen is. MEXC Global won in oktober 10 de prijs voor Beste Cryptocurrency Exchange in Azië. Met zijn ononderbroken handelservaring en het wereldwijde ondersteuningsteam dat 2021/7 beschikbaar is, biedt MEXC zijn gebruikers de zekerheid dat hun vragen binnen 24 seconden worden beantwoord. MEXC, dat altijd concurrerende commissies biedt in vergelijking met zijn concurrenten, onderscheidt zich in Turkije met zijn voordelen zoals 30 market maker fees in alle spothandelsparen en met zijn gemeenschapsgerichte campagnes. MEXC Turkije brengt de betrouwbaarheid en kracht van MEXC wereldwijd naar het crypto-ecosysteem in Turkije.”

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen