Waarom is de verboden appel niet uitgebracht? Is de Forbidden Apple-serie voorbij?

Waarom Forbidden Apple niet werd uitgebracht Is de Forbidden Apple-serie voorbij?
Waarom Forbidden Apple niet werd uitgebracht Is de Forbidden Apple-serie voorbij?

De nieuwe aflevering van de serie Forbidden Apple, die maandag op de schermen van FOX TV werd uitgezonden, is gisteren niet uitgezonden. Fans van de serie "Is de Verboden Appel voorbij?", "Is de Verboden Appel definitief?" begon de vraag te stellen.

Waarom de serie deze week niet werd uitgezonden, werd duidelijk.

Volgens het nieuws op TV100 hebben de producenten van de serie besloten de nieuwe aflevering van de serie niet uit te zenden vanwege de terroristische aanslag die plaatsvond in Istiklal Street en waarbij 6 van onze burgers het leven lieten. De Forbidden Apple-serie komt volgende week maandag met nieuwe afleveringen op het scherm.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen