EGO viert zijn 80e verjaardag met diverse evenementen

Viering van de verjaardag van het EGO-bord met verschillende evenementen
EGO viert zijn 80e verjaardag met diverse evenementen

Om de 80e verjaardag van de oprichting te vieren, bracht het EGO General Directorate van de grootstedelijke gemeente Ankara 1 jonge boompjes van zwarte dennen en ceders samen in het EGO 500st Region Bus Operation Branch Directorate and Repair Maintenance Workshop in het Karaoğlan District of Gölbaşı district.

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate begon zijn 80ste verjaardag te vieren met verschillende activiteiten. In het kader van werkzaamheden; De “1. Bij de aanleg van het "Jaar bebossingsgebied" werden 80 lariks- en cederboompjes in het gebied geplant.

“WE ZIJN GELUKKIG ZAADJES TE PLANTEN VOOR EEN GROEN ANKARA”

Nihat Alkaş, algemeen directeur van EGO, adjunct-algemeen directeuren en afdelingshoofden woonden de ceremonie voor het planten van jonge boompjes bij, en het EGO-personeel en hun families toonden grote belangstelling.

General Manager Nihat Alkaş verklaarde dat de groene gebieden in de stad een van de belangrijkste investeringen zijn voor het beheer van die stad:

“De noodzaak van groene ruimtes in het stadsleven is een onmisbare realiteit. Groene gebieden bieden comfortabelere en gezondere omgevingsomstandigheden voor mensen met de bijdrage en kansen die ze bieden aan het stedelijke ecosysteem en de dagelijkse stedelijke activiteiten. Bovenal zijn bomen het belangrijkste onderdeel van de infrastructuur van de stad voor een duurzaam stadsleven. Sterker nog, we dragen bij aan de infrastructuur van onze stad met een bebossingsevenement ter herdenking van het 80-jarig bestaan. We denken dat dit groene gebied, dat de naam van onze diepgewortelde organisatie zal dragen, leven in onze stad zal blazen, en vandaag planten we graag jonge boompjes voor een groen Ankara. We zullen Ankara groen verven in overeenstemming met de managementbenadering van onze president, de heer Mansur Yavaş, door het evenement dat we hier vandaag hebben gehouden in de volgende jaren te herhalen.”

Jonge boompjes ONTMOETEN DE GROND

De jonge boompjes die worden geleverd door de afdeling Milieubescherming en -controle van ABB, de afdeling Plattelandsdiensten en de Algemene Directie van ANFA zijn de "1. Het werd samengebracht met de grond in het jaarbebossingsgebied.

Ayten Gök, hoofd van de afdeling Serviceverbetering en Institutionele Ontwikkeling van EGO, die aan het evenement deelnam, zei: "We ervaren de vreugde van het planten van een jong boompje samen met ons personeel ter nagedachtenis aan de 80ste verjaardag van ons Algemeen Directoraat, onder een gemeenschappelijke EGO noemer." EGO 1st Region Movement Chief Mehmet Can Özbay zei: “We vieren met trots de 80ste verjaardag van onze oprichting. Hier voerden we bebossingswerken uit voor een groener Ankara. We willen onze managers en collega's bedanken", terwijl een ander EGO-personeel, İnan Balcı, die met zijn zoon aan het evenement deelnam, zijn mening uitte door te zeggen: "Ik ben blij als ik en mijn gezin ook hebben bijgedragen aan een groen Ankara" .

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen