Wie is Asli Enver, waar komt ze vandaan, hoe oud is ze? Met wie trouwde Asli Enver?

Wie komt Asli Enver vandaan en hoe oud is Asli Enver getrouwd?
Wie is Asli Enver, waar komt ze vandaan, hoe oud is Asli Enver Met wie was ze getrouwd?

Beroemde actrice Aslı Enver trouwde met haar minnaar Berkin Gökbudak. De vrouw van Aslı Enver, die haar huwelijksfoto op haar sociale media-account deelde, was een kwestie van nieuwsgierigheid. Hier is de biografie van de vrouw van Aslı Enver, Berkin Gökbulak.

Wie is Asli Enver, waar komt ze vandaan, hoe oud is ze?

Aslıay Enver (geboren 10 mei 1984, Londen) is een Turkse actrice. Hij werd geboren in Londen als het tweede kind van een Turks-Cypriotische vader en een moeder die vanuit Turkije naar Londen ging voor onderwijs. Aslı Enver, die tot haar twaalfde in Londen woonde, verhuisde later met haar gezin naar Turkije. Ze verklaarde dat ze het theater in het Müjdat Gezen Art Center was begonnen onder begeleiding van haar moeder toen ze het moeilijk had vanwege de landverandering.

In 2005 speelde hij in de advertentie van Molped met Türkü Turan en Hazal Kaya. Hij studeerde af aan de Pera Fine Arts High School en de Theaterafdeling van de Haliç Universiteit. Aan het begin van zijn carrière speelde hij een rol van twee minuten in een sitcom-uitzending op TRT 1 en speelde daarna in een korte film genaamd Ayna. Ze speelde het karakter van Mine Ergun in de jeugd tv-serie Kavak Yelleri, die werd uitgezonden op Kanal D tussen 2007 en 2011. Enver, die eerder een rol speelde in de tv-serie Hayat Bilgisi, speelde het personage van Ahu in de tv-serie Suskunlar. Daarna gaf ze leven aan het personage van Özlem Albayrak in de tv-serie Lost, voorbereid door D Productions voor Kanal D seizoen 2013-2014. Daarna speelde hij de hoofdrol in de tv-serie Hicran De. In 2015 speelde hij de hoofdrol in de tv-serie Mutlu Ol Enough. Sinds 2015 speelt ze Emma in het toneelstuk "Person" met Dolunay Soysert. Enver, die het personage Zeynep speelde in de film My Brother, die in 2016 uitkwam, verscheen met het personage Nisan in de tv-serie Winter Güneşi, die in februari 2016 werd uitgezonden. Ze zong ook het lied van Demet Sağıroğlu genaamd Arnavut Kaldiri in O Ses Turkey New Year's Eve Special 2016. Enver, die we op de schermen zagen bij de tv-serie Bride from Istanbul, deelde de hoofdrol met Özcan Deniz. Ze gaf leven aan het personage van Nihal (Ayşe Karaali) in de Babylon-serie, die in 2020 op Star TV werd uitgezonden.

Hij trouwde met Birkan Sokullu op 13 juli 2012. Op 27 augustus 2015 legde ze via haar advocaat een verklaring af en kondigde ze haar scheiding aan. Ze kondigden aan dat hun relatie in 2015 begon nadat ze in de buurt kwamen van Murat Boz in Brother Benim, die in 2016 werd gefilmd. Ze gingen later uit elkaar op 6 mei 2017. Ze begonnen de relatie opnieuw in november 2018. Het paar ging echter weer uit elkaar in oktober 2019. Ze trouwde op 12 november 2022 met Berkin Gökbudak, een zakenman.

Wie komt Asli Enver vandaan en hoe oud is Asli Enver getrouwd?

Wie is Berkin Gokbulak?

Aslı Enver trouwde met Berkin Gökbudak, die afstudeerde aan de Sabancı Universiteit, Faculteit Industriële Techniek.

Berkin Gökbudak, die zijn master's degree in Galatasaray University Marketing Communication Management voltooide, heeft een 8-jarig kind.

Gökbudak is de Hematology Business Unit Leader van Johnson & Johnson's farmaceutische groep Janssen Turkije.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen