Turkish Petroleum Corporation gaat 93 vaste werknemers aanwerven

Turkish Petroleum Corporation
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı

Turkish Petroleum Corporation zet haar exploratie- en productieactiviteiten voort zonder de weg naar energieonafhankelijkheid van ons land te vertragen, en blijft de taak uitvoeren om de koolwaterstofbronnen van ons land met vastberadenheid en vastberadenheid ter beschikking te stellen van de natie. De behoefte aan personeel is ontstaan ​​door de toenemende activiteiten van TPAO in het hele land en in het blauwe land. Om aan deze behoefte te voldoen, zullen in totaal 93 (afgestudeerden van het beroepsonderwijs) personeel worden aangeworven bij de centrale en provinciale organisaties van TPAO.

Voor details van advertentie KLIK HIER

PROCEDURES EN BEGINSELEN DIE BIJ AANKOPEN MOETEN WORDEN TOEGEPAST

1. De werving van personeel vindt plaats in overeenstemming met de bepalingen van de Regeling inzake de procedures en beginselen die moeten worden toegepast bij de werving van werknemers bij openbare instellingen en organisaties.

2. Aanvragen bij de provinciale/filiaaldirectoraten van het Turkse arbeidsbureau en de website van het Turkse arbeidsbureau http://www.iskur.gov.tr tussen 14.11.2022 en 18.11.2022.

3. Noodzakelijke voorwaarden en quota voor personeelswerving zijn weergegeven in de bijgevoegde tabel.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen