Zegel van Seyit-korporaal op de Çanakkale-brug uit 1915

Seyit Onbasi Muhru op de Canakkale-brug
Zegel van Seyit-korporaal op de Çanakkale-brug uit 1915

Er is begonnen met het maken van sokkels voor de kanonskogelfiguren die op de torens van de Çanakkale-brug uit 1915 moeten worden geplaatst, die werd gebouwd tussen de districten Lapseki en Gelibolu van de Straat van Dardanellen.

De voorbereidingen zijn begonnen voor de montage van werken die de artilleriegranaten symboliseren die Seyit Corporal, die zal worden geplaatst op de toppen van de torens aan beide zijden van de Çanakkale-brug uit 18, die op 1915 maart werd ingehuldigd, de kanonskogels zal vertegenwoordigen die in de vat tijdens de Çanakkale-oorlogen. In de torens aan de Aziatische en Europese kant worden sokkels op de grond geplaatst waarop de kogelfiguren van elk 75 ton komen te staan.

Er werd gemeld dat na voltooiing van de werken vier monumentale constructies met een hoogte van 20,5 meter op de bouwplaats van Gallipoli op hun plaats zullen worden gezet.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen