Recordtoename in import- en exportvolume van de Chinese haven van Qinzhou

Recordtoename in import- en exportvolume van de haven van Jinn Qinzhou
Recordtoename in import- en exportvolume van de Chinese haven van Qinzhou

Er werd een recordstijging geregistreerd in het import- en exportvolume van de haven van Qinzhou in de nieuwe International Land-Sea Trade Corridor.

Er werd gemeld dat het import- en exportvolume van de haven van Qinzhou, gelegen in de New International Land-Sea Trade Corridor, die tot doel heeft de westelijke regio van China te integreren in de wereldeconomie, in de eerste 10 maanden van het jaar met 99,9 procent is gestegen en bereikte 90 miljard 430 miljoen yuan.

Volgens de statistieken van het Nanning Customs Directorate is het import- en exportvolume tussen de haven van Qinzhou en de landen op de Belt and Road-route, met name Thailand en Indonesië, in dezelfde periode 1,7 keer zo groot geworden tot 64 miljard 350 miljoen yuan.

Gemak voor inklaring in de haven van Qinzhou wordt voortdurend vergroot. Het aantal containerroutes voor buitenlandse handel heeft de 37 bereikt en omvat alle grote havens in de ASEAN-landen.

Er werd ook vermeld dat het import- en exportvolume van de haven van Qinzhou in de nieuwe International Land-Sea Trade Corridor in januari-oktober met 2017 keer toenam in vergelijking met dezelfde periode van 3,4.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen