Operatie in 10 provincies voor degenen die İŞKUR pijn hebben gedaan: detentiebesluit voor 58 personen

Detentie van persoon die verlies heeft toegebracht aan ISKUR
Operatie in 10 provincies voor degenen die İŞKUR pijn hebben gedaan Detentie van 58 personen

Er werd vastgesteld dat er betalingen werden gedaan aan mensen die de cursussen bij İŞKUR niet bijwoonden, sommige managers namen steekpenningen aan en er werd gesjoemeld met biedingen. Bij de operatie die tegelijkertijd in 10 provincies werd uitgevoerd, werden 35 mensen vastgehouden.

In totaal werden 2014 verdachten, van wie 2018 İŞKUR-personeel, vastgehouden nadat was onthuld dat ze tussen 20 en 21 een verlies van 58 miljoen TL hadden veroorzaakt door onregelmatigheden te maken in de beroepsopleiding en on-the-job trainingsprogramma's georganiseerd door de Turks uitzendbureau (İŞKUR). Bij de operatie in 10 provincies werden 35 verdachten opgepakt.

Het hoofdofficier van justitie van Istanbul heeft een detentiebesluit uitgevaardigd voor 58 personen als gevolg van de aanklachten die zijn gedaan in het kader van het onderzoek dat is uitgevoerd door het 'Bureau voor terrorisme en georganiseerde misdaad'. Er werd gemeld dat 21 van de verdachten İŞKUR-personeel waren, 17 bedrijfs- / bedrijfsfunctionarissen, 13 nep-stagiairs, 7 illegale stagiairs en identiteitsproviders.

In de verklaring van het hoofdofficier van justitie: "Na de meldingen en de verkregen informatie hebben de ambtenaren van de Algemene Directie Uitzendbureau onregelmatigheden begaan bij de via aanbesteding georganiseerde beroepsopleidingen en praktijkopleidingen, en betalingen gedaan aan de mensen die de cursus niet bijwoonden met valse documenten, waardoor de instelling tussen 2014 en 2018 20 miljoen dollar kon betalen. Er werd gesteld dat TL beschadigd was.

In de verklaring dat de inspecteur van de instelling ook een rapport in deze richting opstelde, stond: "In het rapport werd vastgesteld dat de misdaden van onregelmatigheden bij de aanbestedingen en bid rigging ook waren gepleegd, bandrecords waaruit bleek dat de omkoping misdrijf is gepleegd door enkele verdachten in dezelfde richting na de maatregel van het aftappen van de communicatie, de verklaringen van de getuigen en de klagers, de verklaringen van de inspecteur zijn vastgesteld Identificatie van 24 verdachten die hebben deelgenomen aan 58 afzonderlijke strafbare feiten waarbij de verdachten , op georganiseerde wijze handelend, in lijn met de rapporten, strafrechtelijke onderzoeksrapporten, de bevindingen en het verkregen bewijs, de misdrijven hebben begaan van het oprichten van en lid worden van een organisatie met als doel het plegen van een misdrijf, gekwalificeerde fraude, valsheid in geschrifte documenten, omkoping en manipulatie van aanbestedingen. verklaringen waren opgenomen.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen