Gratis openbaar vervoer voor leraren op 24 november in Bursa

Gratis openbaar vervoer naar leraren in november in Bursa
Gratis openbaar vervoer voor leraren op 24 november in Bursa

Bursa Metropolitan Municipality viert 24 november Lerarendag met 'gratis vervoerstoepassing speciaal voor leraren in stedelijk openbaar vervoer'.

Het openbaar vervoer in Bursa is op donderdag 24 november (MORGEN) gratis voor leraren. Van de applicatie; In totaal zullen 14 duizend 424 leraren profiteren van Bursakart-houders, inclusief lerarenkaart, lerarenabonnement kort en lerarenabonnement lang. De gratis vervoersaanvraag voor BursaRay, alle Burulaş-bussen, alle particuliere openbare bussen en openbare bussen in de districten is niet geldig op de lijnen tussen de districten en het stadscentrum van Bursa en toeristische lijnen. Leraren zullen kunnen profiteren van de toepassing door 'hun Bursa-kaarten te lezen'.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen