Yeşilova Solaklar Bridge Interchange Aanbestedingsresultaat

Yesilova Solaklar Koprulu Junction Aanbestedingsresultaat
Yeşilova Solaklar Bridge Interchange Aanbestedingsresultaat

Er werd een aanbesteding gehouden voor de aanleg van de Yeşilova-Solaklar Köprülü Junction door de Kocaeli Metropolitan Municipality. Terwijl 3 bedrijven deelnamen aan de aanbesteding in de Metropolitan Tender Hall, was het laagste bod 265 miljoen 153 duizend 280 TL.

LAAGSTE AANBIEDING 265 MILJOEN TL

In de online aanbesteding hebben het partnerschap Musi İnşaat + Karacayol İnşaat 265 miljoen 153 duizend 280 TL, Burakcan İnşaat + Dağkar İnşaat Partnership 274 miljoen 727 duizend TL en partnerschap Farsel İnşaat + AL-KA İnşaat ingediend 398 miljoen 977 duizend 297 TL 80 cent. Na de beoordeling van de opdracht wordt de winnaar van de aanbesteding bepaald.

480 ZAL IN DE DAG WORDEN VOLTOOID

In het kader van de aanbesteding het maken van kolommen met een diameter van 80 cm op elke ondergrond, op elke diepte, onder elke hoek, met behulp van de diepe mengmethode (7905 meter) (1969,6 meter), levering en verwerking van geribbeld wapeningsstaal (1525 Ton), maken en vervangen van prefab gevelplaten voor aarden beton (450 kubieke meter) werkduur is XNUMX kalenderdagen.

DOORVOER WORDT VERSTREKT

Met het Yeşilova Solaklar Bridge Interchange Project wordt de verkeersdichtheid in de regio geëlimineerd. Met de aan te leggen parkeerplaats is het parkeerprobleem opgelost. In projectomvang; Doorgangspas wordt verstrekt door het gesignaleerde kruispunt op de D-605 Izmit-Kandıra Highway te verwijderen.

SIGNALISATIE WORDT VERWIJDERD

De verkeersstroom op de Kandıra-weg zal ononderbroken plaatsvinden met de verkeersregelingen die moeten worden getroffen met twee kruispunten die over de D-605 İzmit-Kandıra Highway zullen gaan. Met de nieuwe regeling, die door het verwijderen van de gesignaleerde kruising voorziet in doorgangspassage, wordt doorgang mogelijk zonder te wachten bij de verkeerslichten. Voertuigen die uit de richting Kandıra of Izmit komen, kunnen gemakkelijk en zonder te wachten de districten Yeşilova en Solaklar Karadenizliler passeren via het kruispunt.

2 BRUGUITWISSELING

Er zullen twee kruispunten worden gebouwd op de D-605 İzmit-Kandıra Highway. Komend vanuit de richting Kandıra en van het Yeşilova-district naar het Solaklar Karadenizliler-district, zal de brugovergang 40 meter lang zijn; De brugovergang, die de overgang van de Izmit-richting naar het Yesilova-district zal bieden, zal worden gebouwd met een lengte van 55 meter.

NIEUWE WEG EN CIRKEL

De straat Zübeyde Hanım wordt verlengd en omgevormd tot een alternatieve weg. Met de nieuwe weg die ten noorden van de snelweg wordt aangelegd, wordt de Zübeyde Hanım-straat verbonden met de Altıncıoğlu-straat. Op de nieuw aan te leggen weg worden drie bruggen gebouwd. De nieuwe weg, die 3 rijstroken en 2 meter breed zal zijn, zal Yeşilova Mahallesi verbinden met Karadenizliler Mahallesi. Met de aan te leggen rotonde in het district Karadenizliler wordt het verkeer gereguleerd.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen