Ministerie van Transport en Infrastructuur gaat 31 assistent-experts rekruteren

Ministerie van Verkeer en Infrastructuur
Ministerie van Verkeer en Infrastructuur

Om werkzaam te zijn in de centrale organisatie van ons ministerie, in het kader van de Ambtenarenwet nr. 657 en de Regeling Vervoer- en Communicatiedeskundigheid en Maritieme Deskundigheid, met een mondeling examen, 8 (drieëntwintig) Assistent Vervoer en Communicatie Deskundigen 9e en 23e graad in de klasse algemene bestuursdiensten en 8 (acht) Personeel worden geworven voor de Assistent Maritiem Expert staf, en de tak van onderwijs, het aantal personeelsleden, het aantal mensen dat het examen kan afleggen , het KPSS-scoretype, de KPSS-score en de basisscore van het Foreign Language Exam (YDS) worden gegeven in de tabel in de onderstaande link.

Voor details van advertentie KLIK HIER

ONDERZOEKSVOORWAARDEN

1) Om te voldoen aan de algemene voorwaarden in subparagraaf (A) van de eerste alinea van artikel 657 van de ambtenarenwet nr. 48,

2) Om af te studeren aan de relevante onderwijstakken die in de bovenstaande tabel worden vermeld, aan universiteiten die ten minste vier jaar niet-gegradueerd onderwijs aanbieden of aan binnen- of buitenlandse onderwijsinstellingen waarvan de gelijkwaardigheid is aanvaard door de Council of Higher Education,

3) Ten minste 2021 punten hebben behaald van het type score dat in de bovenstaande tabel wordt vermeld in het examen voor openbare personeelsselectie dat wordt gehouden door het voorzitterschap van het meet-, selectie- en plaatsingscentrum (ÖSYM) in 2022 of 80,

4) Ten minste hetzelfde niveau van geldige Foreign Language Exam (YDS)-score of taalvaardigheid hebben als gespecificeerd in de bovenstaande tabel, en een ander internationaal geldig document laten accepteren door OSYM (YÖKDİL wordt niet geaccepteerd.),

5) jonger zijn dan vijfendertig op de eerste dag van januari 2023, wanneer het examen wordt afgenomen.

AANVRAAGWIJZE, PLAATS, DATUM EN VEREISTE DOCUMENTEN VOOR AANVRAAG

1) Kandidaten kunnen solliciteren door in te loggen met hun e-Government-wachtwoord via de Presidential Human Resources Office Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) tussen 28.11.2022 november 27.12.2022 en XNUMX december XNUMX. Sollicitaties die persoonlijk of per post worden ingediend, worden niet geaccepteerd geaccepteerd.

2) Kandidaten hebben slechts 1 (één) sollicitatierecht.

3) De afstudeerinformatie en de KPSS- en Foreign Language Exam (YDS)-resultaten van de kandidaten die zullen solliciteren, worden overgedragen via het YÖK- en ÖSYM-systeem.Ze zijn verplicht om hun geldige taalvaardigheidsdocumenten in pdf- of jpeg-indeling naar het systeem te uploaden.

4) Kandidaten die zijn afgestudeerd aan onderwijsinstellingen in Turkije of in het buitenland en die een gelijkwaardigheid hebben met betrekking tot de onderwijsstatus waarnaar in deze aankondiging wordt gezocht, moeten hun documenten die gelijkwaardigheid aantonen in pdf- of jpeg-indeling uploaden naar het veld "Document dat gelijkwaardigheid aangeeft" in plaats van diploma of afstuderen certificaat.

5) Eén pasfoto. (De pasfoto die tijdens de aanvraag in het systeem moet worden geüpload, moet van voren zijn genomen met het gezicht volledig zichtbaar in de afgelopen 6 maanden en moet van zodanige kwaliteit zijn dat de kandidaat gemakkelijk kan worden herkend.)

6) Kandidaten scannen hun handgeschreven cv's en uploaden ze naar het relevante gedeelte op de Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr).

7) Kandidaten die solliciteren zijn ervoor verantwoordelijk dat het sollicitatieproces foutloos, volledig en in overeenstemming met de in deze aankondiging gespecificeerde zaken verloopt, en dat ze de gevraagde documenten in het sollicitatiestadium uploaden naar het systeem. Kandidaten die zich niet aan deze voorwaarden houden, kunnen geen aanspraak maken op rechten.

Günceleme: 28/11/2022 11:00

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen