We herdenken de spoorwegliefhebber Atatürk met respect en dankbaarheid op de 84e verjaardag van zijn dood

We herdenken met respect en dankbaarheid de verjaardag van de dood van Atatürk, de minnaar van de spoorweg
We herdenken de spoorwegliefhebber Atatürk met respect en dankbaarheid op de 84e verjaardag van zijn dood

We herdenken de opperbevelhebber van onze onafhankelijkheidsstrijd, de stichter van onze republiek, en een spoorwegliefhebber, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, met genade, dankbaarheid en dankbaarheid op de 84ste verjaardag van zijn dood.

De spoorlijn, die Gazi Mustafa Kemal Atatürk "de weg van voorspoed en hoop" noemde, is een van de belangrijkste elementen in de geschiedenis van de beschaving. Onder dit motto voerde de jonge Republiek Turkije een nationaal en onafhankelijk spoorwegbeleid. In korte tijd, ongeveer vijftien jaar na de oprichting van de Republiek, werd Anatolië gebouwd met ijzeren netten van noord naar zuid en van west naar oost, en werden de door buitenlanders geëxploiteerde spoorwegen genationaliseerd.

De spoorwegen, die in de daaropvolgende jaren werden verwaarloosd en aan hun lot werden overgelaten, werden na 2003 een staatsbeleid, en er werden hogesnelheids- en sneltreinen gebouwd, projecten werden één voor één uitgevoerd om de conventionele lijnen te vernieuwen en te maken geëlektrificeerd en gesignaleerd. Op deze manier zijn zeer belangrijke merken zoals Marmaray en BTK Railway Line ontstaan, niet alleen voor ons land, maar ook voor de wereldlogistiek.

Vandaag, net als in de eerste jaren van onze Republiek, blijven de spoorwegen voorspoed en hoop brengen, met hogesnelheids- en hogesnelheidslijnen die zich geleidelijk uitbreiden met de mobilisatie van de spoorwegen.

Met al deze gevoelens wensen we op de 84ste verjaardag van zijn dood Gods genade toe aan Gazi Mustafa Kemal Atatürk en alle helden van onze strijd voor onafhankelijkheid, en herdenken we onze martelaren en veteranen met dankbaarheid.

Ufuk Yalcin

Algemeen directeur van TCDD Transportation

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen