Ministerie van Financiën en Financiën rekruteert 50 assistent accountants

Ministerie van Financiën en Financiën
Ministerie van Financiën en Financiën

Er zal een toelatingsexamen worden gehouden om te worden aangesteld voor de vacante 50 (vijftig) posities van assistent-accountant-auditor in de provinciale organisatie van het ministerie van Financiën en Financiën.

Voor details van advertentie KLIK HIER

DATUM EN PLAATS VAN HET EXAMEN

Het schriftelijke gedeelte van het toelatingsexamen vindt plaats op 18/02/2023 om 10:00 in Ankara.

Kandidaten die in aanmerking komen voor het toelatingsexamen en de toelatingsplaatsen voor het examen worden bekend gemaakt op het internetadres (muhasebat.hmb.gov.tr) van de Algemene Directie van de Overheidsrekeningen (hierna te noemen "Algemene Directie") ten minste 15 dagen voor de examendatum. Kandidaten kunnen hun exameninformatie bekijken op het Career Gate Platform. Kandidaten worden niet apart op de hoogte gebracht.

Voor degenen die slagen voor het schriftelijke examen, worden de datum en plaats van het mondeling examen bekend gemaakt op de websites van ons Ministerie (hmb.gov.tr) en onze Algemene Directie.

TOELATINGSEXAMEN EN INSCHRIJVINGSVEREISTEN

Het toelatingsexamen voor Assistant Accounting Auditor vindt plaats in twee fasen, schriftelijk en mondeling.

Degenen die niet slagen voor het schriftelijk examen, komen niet in aanmerking voor het mondeling examen.

Vereisten voor het toelatingsexamen

Kandidaten die willen solliciteren voor het toelatingsexamen assistent-accountant-revisor moeten op de deadline van 30/12/2022 voldoen aan volgende algemene en bijzondere voorwaarden:

a) Om de algemene voorwaarden te vervullen die zijn gespecificeerd in het artikel 657 van de Wet op de ambtenarenwet nr. 48,

b) ten minste een vierjarige bacheloropleiding hebben voltooid in de faculteiten economie en administratieve wetenschappen, politieke wetenschappen, economie, bedrijfskunde of een van de vierjarige faculteiten waarvan de gelijkwaardigheid door de bevoegde autoriteiten is aanvaard,

c) Ten minste 2021 (vijfenzeventig) punten hebben van het KPSSP2022- of KPSSP47-scoretype in het Public Personnel Selection Examination (KPSS) gehouden door het Measurement, Selection and Placement Centre Presidency (ÖSYM) in 48 of 75 (Kandidaten kunnen solliciteren door slechts één van de gespecificeerde scores, zal het in hun voordeel zijn om het hoogste scoretype te gebruiken waarvoor ze hebben

ç) De leeftijd van vijfendertig (35) niet hebben bereikt op de eerste dag van januari van het jaar waarin de schriftelijke fase van het toelatingsexamen wordt gehouden (diegenen geboren op of na 01/01/1988 kunnen solliciteren) ,

d) Maximaal twee keer eerder hebben deelgenomen aan het toelatingsexamen,

e) De aanvraag binnen de gestelde termijn hebben ingediend.

AANKONDIGING EN AANMELDING VAN HET EXAMEN

a) Kandidaten kunnen hun sollicitatie indienen tussen 19/12/2022 (09:00) – 30/12/2022 (23:59) via e-Government Ministry of Treasury and Finance/Career Gate Public Recruitment of Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko .gov)..tr) elektronisch op hun adres. Sollicitaties die niet via het carrièreportaal (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) worden ingediend, worden niet in behandeling genomen en sollicitaties die persoonlijk, via vracht of post worden ingediend, worden niet geaccepteerd. Aanmeldingen mogen niet tot de laatste dag worden uitgesteld vanwege storingen die kunnen of kunnen optreden in de elektronische omgeving.

b) De afstudeergegevens van de kandidaten die zich zullen aanmelden voor het toelatingsexamen worden automatisch via de e-Overheid van de Hoger Onderwijsinstelling ontvangen. Kandidaten die fouten/onvolledige informatie hebben of van wie de afstudeerinformatie niet beschikbaar is, moeten het relevante vak op het aanvraagformulier aanvinken en hun bijgewerkte informatie handmatig invoeren en hun diploma of afstudeerdocumenten uploaden naar het systeem in .pdf- of .jpeg-indeling.

c) Kandidaten die zijn afgestudeerd aan onderwijsinstellingen in Turkije of in het buitenland en die een gelijkwaardigheidscertificaat hebben met betrekking tot de in de aankondiging gevraagde opleidingsstatus, moeten het gelijkwaardigheidscertificaat uploaden naar het systeem in .pdf- of .jpeg-formaat in plaats van een diploma of afstudeercertificaat.
d) Informatie over militaire dienst van mannelijke kandidaten wordt automatisch ontvangen van het Ministerie van Landsverdediging. Kandidaten met fouten in hun militaire informatie dienen zich aan te melden na het bijwerken van hun informatie van een militaire dienstafdeling.

d) Elke aanvraag die niet toont "Uw transactie is succesvol voltooid" wordt niet in behandeling genomen. Daarom moeten kandidaten controleren of het sollicitatieproces is voltooid.

e) Tijdens de aanvraag gedaan binnen de aanvraagdata; Applicaties in het proces "Applicatie nog niet voltooid" in de kolom "Applicatiestatus" op het scherm "Uw applicaties" kunnen worden bijgewerkt door op de knop "Update" te klikken.

f) Kandidaten die hun sollicitatie binnen de sollicitatiedeadlines hebben voltooid, maar hun sollicitatie opnieuw willen bijwerken; Hij/zij kan zijn/haar sollicitatie annuleren in het proces "Applicatie ontvangen" in de kolom "Applicatiestatus" op het scherm "Uw sollicitaties", door eerst op de knop "Annuleren" in de kolom "Proces" te klikken en vervolgens op de knop "Mijn aanvraag annuleren". Wanneer de zin "Applicatie geannuleerd" wordt weergegeven in de kolom "Applicatiestatus" nadat het annuleringsproces is voltooid, is het mogelijk om opnieuw een aanvraag in te dienen door op de knop "Nieuwe aanvraag" in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken.

g) De kandidaat is verantwoordelijk voor het foutloos, volledig en in overeenstemming met de aankondiging maken van het sollicitatieproces en het uploaden van de gevraagde documenten naar het systeem in de sollicitatiefase. De kandidaat die hier niet aan voldoet, kan geen rechten doen gelden.

ğ) Na het einde van de sollicitaties kunnen om welke reden dan ook geen wijzigingen meer worden aangebracht in de sollicitatiegegevens van de kandidaat.

h) Het ministerie kan in elke fase van de aanvraag of het examen de originelen opvragen van de documenten die naar het systeem zijn geüpload.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen