Road Run en openbare mars ter nagedachtenis aan martelaar Leraar Ayşenur Alkan

Wegrace en openbare parade ter nagedachtenis aan Sehit-leraar Aysenur Alkan
Road Run en openbare mars ter nagedachtenis aan martelaar Leraar Ayşenur Alkan

In samenwerking met Gaziantep Metropolitan Municipality en Provincial Directorate of National Education werd "24 november Teachers' Day Road Run and People's March" gehouden ter nagedachtenis aan leraar Ayşenur Alkan, die de marteldood stierf bij de raketaanval op het district Karkamış door de terroristische organisatie PYD/ PKK.

De organisatie, die begon voor het Binevler Postkantoor, met deelname van leraren, studenten en burgers, ging door tot aan de Provinciale Directie van Nationaal Onderwijs.

De moeder van de leraar, Hayriye, en haar vader, Mustafa Alkan, namen ook deel aan de mars waar spandoeken werden gedragen ter nagedachtenis aan de leraar Ayşenur Alkan, die de marteldood stierf bij de raketaanval in Karkamış.

In de mars, waarbij de atleten in de frontlinie renden, vergezeld van de studenten met schoolkaartjes, leraren met badges en burgers met Turkse vlaggen erachter, werd de terreur met leuzen vervloekt en werden martelaren herdacht.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen