Verkoop van elektrische voertuigen bereikt 5.28 miljoen in China

De verkoop van elektrische voertuigen van Cinde bereikte een miljoen
Verkoop van elektrische voertuigen bereikt 5.28 miljoen in China

De productie en levering van voertuigen op schone energie bereikten recordwaarden in China, met elk vijf miljoen stuks in de eerste 10 maanden van dit jaar. Volgens de gegevens die afkomstig zijn van de meest recente statistieken van de China Automobile Industry Manufacturers Association, is er een solide en duurzame ontwikkelingsdynamiek op dit gebied.

Statistieken van de China Automobile Industry Manufacturers Association tonen aan dat er in de eerste tien maanden van dit jaar meer dan 5,48 miljoen nieuwe-energievoertuigen zijn geproduceerd en waarvan er 5,28 miljoen zijn verkocht. Deze cijfers geven aan dat de productie en afzet in dezelfde periode van vorig jaar dit jaar 1,1 keer zo hoog is.

Vastgesteld is dat de productie en verkoop van elektrische auto's alleen al in oktober met respectievelijk 87,6 procent en 81,7 procent is gestegen ten opzichte van oktober vorig jaar. In deze context is er een zeer aanzienlijke groei, vooral in de verkoop van binnenlandse merken.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen