Istanbul Airport bediende in oktober bijna 6 miljoen passagiers

Luchthaven Istanbul bediende in oktober bijna miljoen passagiers
Istanbul Airport bediende in oktober bijna 6 miljoen passagiers

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu verklaarde dat het luchtverkeer 30,6 miljoen 1 duizend bereikte met een stijging van 590 procent in de periode januari-oktober, en het aantal bedienden was 45.7 miljoen 155 duizend met een stijging van 885 procent. Karaismailoğlu heeft een verklaring afgelegd over de luchtvaartindustrie. Karaismailoğlu benadrukte dat ze de afgelopen 20 jaar aanzienlijke investeringen hebben gedaan in de luchtvaartsector en in elke vorm van transport, en merkte op dat Turkije met deze stappen 's werelds leidende land in de sector is geworden. Karaismailoğlu wees erop dat ze de vruchten hebben geplukt van toekomstgerichte, staatsgezinde en geplande acties in investeringen en zei: "In oktober van dit jaar bereikte het aantal vliegtuigen dat landde en opsteeg op onze passagiers- en milieuvriendelijke luchthavens 70 duizend 36 in binnenlandse vluchten en 70 duizend 21 in internationale vluchten. Met de viaducten vond in totaal 177 duizend 531 vliegverkeer plaats. Zo werd in oktober 2019 96 procent van het totale vliegverkeer, inclusief viaducten, bereikt.

WIJ NADEREN HET AANTAL PASSAGIERS VR DE EPIDEMIE

Karaismailoğlu merkte op dat vorige maand het binnenlandse passagiersverkeer steeg tot 6 miljoen 832 duizend en het internationale passagiersverkeer tot 10 miljoen 995 duizend op de luchthavens die door heel Turkije worden bediend. duizend. Erop wijzend dat het passagiersvervoer in oktober 14.1 zeer dicht bij het oude niveau ligt in vergelijking met dezelfde maand van 17, benadrukte Karaismailoğlu dat 877 procent van het passagiersvervoer in 2022 in oktober 2019 werd gerealiseerd in het totale passagiersvervoer, inclusief transit, op de luchthavens.

MEER DAN 5 MILJOEN 974 DUIZEND PASSAGIERS GESERVEERD OP DE LUCHTHAVEN VAN ISTANBUL IN OKTOBER

Karaismailoğlu, minister van Transport, zei: "Het vliegtuigverkeer dat in oktober landde en vertrok op de luchthaven van Istanbul bereikte 9 duizend 547, 28 duizend 140 op binnenlandse lijnen en 37 duizend 687 op internationale lijnen", zei Karaismailoğlu, op de luchthaven 1 miljoen 368 duizend op binnenlandse lijnen en 4 op internationale lijnen.Hij verklaarde dat in totaal meer dan 605 miljoen 5 duizend passagiers werden bediend, waaronder een miljoen 974 duizend passagiers.

VLIEGTUIGVERKEER MEER DAN 1.5 MILJOEN

Karaismailoğlu verklaarde dat het vliegtuigverkeer dat in de periode januari-oktober van luchthavens landde en vertrok 665 duizend 583 bedroeg in binnenlandse lijnen en 603 duizend 146 in internationale lijnen, en dat in totaal 1 miljoen 590 duizend vliegverkeer werd bereikt met de viaducten. Karaismailoğlu onderstreepte dat het vliegtuigverkeer met 30,6 procent toenam in vergelijking met dezelfde periode van het voorgaande jaar, en zei: “We hebben 66 miljoen 245 duizend passagiers op binnenlandse lijnen en 89 miljoen 288 passagiers op internationale lijnen op onze luchthavens ontvangen. Samen met de directe transitpassagiers bedienden we in totaal 155 miljoen 885 duizend passagiers. Ons aantal passagiers steeg met 45,7 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In genoemde periode vrachtvervoer op de luchthaven; Het bereikte een totaal van 662 miljoen 625 duizend ton, waarvan 2 duizend 726 ton op binnenlandse lijnen en 3 miljoen 388 duizend ton op internationale lijnen.

In de periode januari-oktober op Istanbul Airport; Karaismailoğlu onderstreepte dat er in totaal 91 duizend 915 vliegtuigverkeer, 259 duizend 550 op binnenlandse lijnen en 351 duizend 465 op internationale lijnen plaatsvonden, en benadrukte dat in totaal 13 miljoen 555 duizend passagiers, 39 miljoen 991 duizend op binnenlandse lijnen en 53 miljoen 546 duizend op internationale lijnen.

PASSAGIERSVERKEER OP LUCHTHAVENS IN TOERISMECENTRA MEER DAN 46 MILJOEN

Karaismailoğlu, die ook verklaringen aflegde over de luchthavens in de toeristische centra, zei: "Het aantal passagiers dat diensten ontving van de luchthavens in onze toeristische centra, waar het internationale verkeer in de periode van 10 maanden zwaar is, bedroeg 14 miljoen 87 duizend in binnenlandse vluchten en 32 miljoen 25 duizend in internationale lijnen. Het totale aantal passagiers bereikte 46 miljoen 107 duizend. Op Antalya Airport hebben we in totaal 5 miljoen 177 duizend passagiers bediend, 23 miljoen 618 duizend op binnenlandse vluchten en 28 miljoen 794 duizend op internationale lijnen. We bedienden 8 miljoen 526 duizend passagiers op Izmir Adnan Menderes Airport, 4 miljoen 439 duizend passagiers op Muğla Dalaman Airport en 3 miljoen 722 duizend passagiers op Muğla Milas-Bodrum Airport. Aan de andere kant werd 630 duizend 334 passagiersverkeer gerealiseerd op Gazipaşa Alanya Airport.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen