De energie van het spoorwegsysteem in Kayseri zal worden geleverd uit hernieuwbare bronnen

De energie van het spoorwegsysteem in Kayseri zal worden geproduceerd uit hernieuwbare bronnen
De energie van het spoorwegsysteem in Kayseri zal worden geleverd uit hernieuwbare bronnen

President Büyükkılıç, die een gedetailleerde presentatie ontving over transportinvesteringen, sprak over het belang van het achterlaten van een schoon milieu voor de toekomst en benadrukte dat ze eraan werken om de energie die in het spoorwegsysteem wordt gebruikt, uit hernieuwbare bronnen te halen.

Kayseri Metropolitan Municipality Burgemeester Dr. Memduh Büyükkılıç heeft aangekondigd dat ze werken aan het leveren van de energie die wordt gebruikt in het spoorwegsysteem uit hernieuwbare bronnen. In deze context ontving burgemeester Büyükkılıç een briefing van Transportation Inc. en besprak hij de WPP- en GES-opties. Naast Memduh Büyükkılıç, plaatsvervangend secretaris-generaal Bayar Özsoy, Transport AŞ General Manager Mehmet Canbulut, hoofd van de afdeling Transportplanning en Spoorwegsystemen Sedat Erdoğan en Transport A.Ş. teams namen deel Transport A.Ş. General Manager Mehmet Canbulut gaf een uitgebreide presentatie aan president Büyükkılıç. Tijdens de presentatie kreeg president Büyükkılıç uitgebreide informatie over hernieuwbare energiebronnen zoals RES en SPP voor gebruik in spoorwegsysteemlijnen.

ENERGIEBEWEGING IN TRANSPORT

President Büyükkılıç wees op het belang van het werk aan de levering van energie die in het spoorwegsysteem wordt gebruikt uit hernieuwbare bronnen en verklaarde dat hij het proces zal volgen, waarbij hij het belang benadrukte van het achterlaten van een schoon milieu voor de toekomst, en verklaarde dat ze streven naar meer geavanceerde transportinvesteringen. President Büyükkılıç bedankte zijn collega's voor hun inspanningen op het gebied van transport. Hij zei dat ze ernaar streven om Kayseri comfortabeler, beter ontwikkeld en handiger te maken.

INSTRUCTIES VOOR NIEUWE VERLIESSTATIONS

Tijdens de bijeenkomst werd aan president Büyükkılıç informatie gegeven over andere werkzaamheden met betrekking tot transport. President Büyükkılıç, die opdracht gaf om de infrastructuurwerken voor 24 nieuwe KAYBIS-stations te versnellen, ontving informatie over het bereikte punt met betrekking tot de integratie van de Turkije-kaart met het openbaar vervoer.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen