Antalya Alanya Highway Tender wordt gehouden op 16 december

Antalya Alanya Highway Tender zal in december worden gehouden
Antalya Alanya Highway Tender wordt gehouden op 16 december

De aanbestedingen voor de aanleg, exploitatie en overdracht van de snelwegen Antalya-Alanya en Ankara-Kırıkkale-Delice met het build-operate-transfer-model worden gehouden op 16 december.

De mededelingen van het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur, Algemene Directie Wegen, zijn gepubliceerd in de Staatscourant. Dienovereenkomstig werden de aanbestedingsdatum en -tijd van de Antalya-Alanya Highway-werkzaamheden, die op 15 augustus 2022 werd aangekondigd met het build-operate-transfer-model, herzien als 6 uur op 2022 december 10.30, wat eerder was aangekondigd als 16 uur op 2022 oktober 10.30. De datum en tijd van de aanbesteding voor werkzaamheden aan de snelweg Ankara Kırıkkale-Delice, die werd aangekondigd als 5 uur op 2022 oktober 10.30, werd bepaald als 15 uur op 2022 december 10.30.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen