Skicentrum Abalı wordt verhuurd

Skicentrum Abali wordt verhuurd
Skicentrum Abalı wordt verhuurd

Van Jeugd en Sport Provinciale Directie zal de skiruimte, stoeltjeslift, stoeltjeslift en cafetaria in Gevaş Abalı skifaciliteiten huren bij aanbesteding voor 2886 maanden in overeenstemming met het 45e artikel van de staatsaanbestedingswet nr. 4.

VAN HET PROVINCIALE DIRECTORAAT JEUGD EN SPORT

1- De skiruimte, teleski, stoeltjeslift en cafetaria in de skifaciliteiten van Gevaş Abalı, waarvan de naam, de taxatieprijs en de locatie hieronder zijn vermeld, worden aanbesteed met een open biedmethode in overeenstemming met het 2886e artikel van de staatsaanbestedingswet nr. 45 op de gespecificeerde offertedatum en -tijd en gehuurd voor vier (4) maanden.
2- De aanbesteding vindt plaats op donderdag 17.11.2022 om 10 uur in de vergaderzaal van de Provinciale Directie Jeugd en Sport.
3- De bieders die hun biedingsbon contant zullen storten, zullen deze storten op het rekeningnummer (IBAN TR330001002139882606405001) bij de Van Ziraat Bank Tusba Branch van de Provinciale Directie Jeugd en Sport.
4- Documenten vereist van de bieders;
a. Kopie van identiteitskaart
b Verklaring van goed gedrag van het Openbaar Ministerie (niet ouder dan 3 maanden)
c Verklaring van woonplaats (niet ouder dan 3 maanden)
d Adresverklaring voor melding, alsmede telefoon- en eventueel faxnummer en e-mailadres voor contact.
e Indien het een natuurlijk persoon betreft, een document waaruit blijkt dat hij is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en/of Fabrieken of de Kamer van Beroep, genomen binnen het jaar na de eerste bekendmaking van de inschrijving.
f) In geval van rechtspersoonlijkheid, het document waaruit blijkt dat de rechtspersoon is ingeschreven in het register, en het bewijs van volmacht, verkregen van de Kamer van Koophandel en/of Fabrieken, waar de rechtspersoon is ingeschreven in overeenstemming met de wetgeving, binnen het jaar na de eerste aankondiging van de aanbesteding.
g) Verplicht om een ​​activiteitencertificaat in te dienen van de kamer waarbij de inschrijving wordt bezet in het onderwerp van de inschrijving (wintersportorganisaties maken en skifaciliteiten exploiteren VS) voor de laatste zes maanden van de inschrijving
h. Bewijs van betaling van de Voorlopige Waarborg.
i. Hij/zij verklaart dat hij/zij het bestek volledig heeft gelezen en daarmee akkoord gaat, samen met het verzoekschrift,
j. Alle documenten die in dit bestek vereist zijn als voorwaarde voor deelname aan de aanbesteding, inclusief de aanbiedingsbrief en de biedingsgarantie, worden in een envelop of pakket gedaan. Op de envelop of het pakket worden de naam, achternaam of handelsnaam van de bieder, het volledige adres voor kennisgeving, de functie waartoe het bod behoort en het volledige adres van de aanbestedende dienst geschreven. Het aangeplakte deel van de envelop of het pakket wordt door de bieder ondertekend, verzegeld of afgestempeld en aan de Administratie bezorgd.
k. Biedingen van bedrijven die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, worden afgewezen.
Inschrijvers moeten hun documenten in een envelop indienen bij het voorzitterschap van de Aanbestedingscommissie tot donderdag 17.11.2022 10 uur. Alle documenten zijn originelen of notariële kopieën.
Informatie over de specificatie Provinciaal Directoraat van Jeugd en Sport Abdurrahman Gazi Mah. Iskel Cad. No:230 Tusba/Van Jeugd en Sport Provinciaal Directoraat gebouw.
5- Deelnemers dienen persoonlijk aanwezig te zijn.
6- Het staat de aanbestedingscommissie vrij om al dan niet in te schrijven, in overeenstemming met artikel 2886 van de staatsaanbestedingswet nr. 29.
7- Aanvragen per telegraaf of fax en eventuele vertragingen in de post worden niet geaccepteerd.
8-

Naam faciliteit Geschatte waarde Bod obligatie Yeri
Skicentrum Gevaş Abalı Skiruimte, teleski, stoeltjeslift en cafetariaverhuur 151.250,00 4.538,00 Van – Gevaş Abalı Skigebieden

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen