5 miljoen voertuigen gebruikten de Nissibi-brug

Miljoen voertuigen gebruikten de Nissibi-brug
5 miljoen voertuigen gebruikten de Nissibi-brug

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu onderzocht de Nissibi-brug, die de regio's Oost-Anatolië en Zuidoost-Anatolië ononderbroken met elkaar verbindt.

Karaismailoğlu verklaarde dat de Nissibi-brug een belangrijke route is die Adıyaman, Siverek, Şanlıurfa en Diyarbakır met elkaar verbindt, en verklaarde dat de brug een belangrijke bijdrage heeft geleverd en zal blijven leveren aan de regionale handel en toerisme en tegelijkertijd het leven van de burgers gemakkelijker maakt. Onze Minister vervolgde zijn betoog als volgt:

“Reizen die vroeger uren duurden op de Nissibi-brug, zijn in 2015 teruggebracht tot slechts enkele minuten. Toen deze plaats werd geopend, was het de 3e langste brug in Turkije. Maar in de 2015 jaar die zijn verstreken sinds 7, is deze plek veranderd in een gewone brug met de technologische bruggen die in heel Turkije zijn gebouwd en die de regio nodig heeft. We zijn er trots op dat bruggen die kunstwerken en techniek vereisen nu gewone projecten van Turkije zijn geworden. De Nissibi-brug is slechts een van deze prachtige werken die de afgelopen 20 jaar in heel Turkije zijn gebouwd. Wat de Çanakkale-brug is in Çanakkale, de Nissibi-brug betekent hetzelfde voor Adıyaman, Diyarbakır en Şanlıurfa.”

Minister verklaarde dat de totale lengte van de Nissibi-brug 620 meter is en de middelste overspanning 400 meter, en zei: “Sinds de ingebruikname in 2015 hebben ongeveer 5 miljoen voertuigen deze plek gebruikt. Wat zou er gebeuren als dat niet zo was? 5 miljoen voertuigen zouden hier slopende urenlange reizen per veerboot maken. Het resultaat is dat onze burgers tijd hebben bespaard en een veilige reis hebben.” gezegd.

Na de verklaringen van minister Karaismailoğlu nam hij even de tijd met de bestuurders van de voertuigen die de brug gebruikten. sohbet het deed.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen