Minister Akar: '254 terroristen geneutraliseerd in operatie Claw Sword'

Minister Akar Pence neutraliseerde terrorist in operatie Kilic
Minister Akar '254 terroristen geneutraliseerd in Claw Sword Operation'

Hulusi Akar, minister van Landsverdediging, stapte onmiddellijk over van het parlement naar het Landmacht Command Operations Center nadat de vergadering van het ministerie van Landsverdediging voor 2023 was afgerond in de parlementaire plan- en begrotingscommissie.

Minister Akar hield samen met de chef van de generale staf, generaal Yaşar Güler, en de commandant van de landmacht, generaal Musa Avsever, een videoteleconferentie met de commandanten van de eenheden aan de grens. Minister Akar kreeg een briefing over de laatste stand van zaken in het veld en gaf instructies.

Minister Akar verklaarde dat Operatie Claw-Sword, die begon met de grootste, meest uitgebreide en effectieve luchtoperatie van de afgelopen periode, met succes werd voortgezet, en zei: “De operatie gaat verder met bestraffende schietpartijen met lucht- en landvuurondersteunende voertuigen. Tot nu toe zijn tijdens de operatie 471 doelen onder vuur genomen en zijn 254 terroristen geneutraliseerd.” hij zei.

Minister Akar wees erop dat de terroristen in het nauw werden gedreven na de operaties van de Turkse strijdkrachten en zei: “De terroristen vielen burgerdoelen aan. We zullen ze zo snel mogelijk het zwijgen opleggen. We hebben in het verleden hetzelfde meegemaakt in Kilis, Hatay en Reyhanlı. Toen we de grens over waren, kwamen we op dit punt tot een punt.” gebruikte zijn uitspraken.

Minister Akar wees erop dat de terroristische organisatie en haar aanhangers in binnen- en buitenland, evenals de foci van opruiing en onheil, desinformatie proberen te verspreiden, zoals het geval is na elke succesvolle operatie van de Turkse strijdkrachten in de strijd tegen het terrorisme .

“Ze proberen het succes van de Turkse strijdkrachten in de strijd tegen het terrorisme te overschaduwen met laster, opruiing en kattenkwaad. Ik herhaal dat het enige doelwit van de TAF terroristen zijn en structuren die aan terroristen toebehoren. Met een van onze etnische, religieuze, sektarische groepen; We hebben geen problemen met onze Koerdische en Arabische broeders. We hebben maar één doelwit en dat zijn terroristen. Wie zijn zij? PKK/YPG/PYD, DEASH. Wie het ook is. Tijd van afrekening voor terroristen. Ze zullen zien dat er geen spel gespeeld wordt met de Turkse strijdkrachten. We zullen een verslag eisen van elke druppel bloed van onze martelaren, kinderen die hun leven verloren, leraren en burgers.”

Minister Akar merkte ook op dat terroristen geen andere keuze hebben dan zich over te geven aan justitie.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen