's Werelds eerste elektrische kinderfietsproject 'Genoride' zoekt investeerders

'S Werelds eerste elektrische kinderfietsproject zoekt een investeerder in Genori
's Werelds eerste elektrische kinderfietsproject 'Genoride' zoekt investeerders

Genoride, 's werelds eerste elektrische kinderfietsproject dat werkt met generatieve rijtechnologie, is gelanceerd voor op aandelen gebaseerde crowdfunding. Door 8 procent van de aandelen van het bedrijf aan investeerders aan te bieden tijdens de investeringstour die begon op het crowdfundingplatform fundbulucu, is het beoogde fondsbedrag van Genoride 4 miljoen 650 duizend TL. Als de venture-onderneming succesvol is als resultaat van de investeringstour, die openstaat voor alle gekwalificeerde en niet-gekwalificeerde investeerders, voorspelt het een hoog uitstappercentage in het laatste kwartaal van 2024.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten elektrische fietsen voor volwassenen op de markt. Ondanks de noodzaak wordt er echter geen elektrische fiets of trapauto op batterijen geproduceerd voor kinderen. Ondersteuning wordt nog steeds gegeven door ouders die vanaf de achterkant van de fiets duwen en het stuur met de hand vasthouden. Genoride elektrische fiets, een technologie- en productieproject, is totaal anders dan traditionele fietsaandrijfsystemen met zijn unieke pedaalkrachtoverbrengingstechnologie, en met het systeem dat generatief rijden wordt genoemd, biedt het nu kinderen de mogelijkheid van elektrisch ondersteund rijden tegen betaalbare kosten . Met Genoride kunnen kinderen veel sneller leren fietsen dan andere producten op de markt, plezier hebben tijdens het leren en hun motoriek verbeteren. Ouders daarentegen kunnen het product aanpassen aan de behoeften van hun kinderen met behulp van de Genoride-app, met behulp van innovatieve functies.

In 2023 zal het totale aantal elektrische fietsen dat wereldwijd in omloop is naar verwachting 300 miljoen bedragen, een stijging van 2019 procent ten opzichte van de 200 miljoen in 50. Genoride, dat een dienst verleent aan kinderen in deze opkomende markt met een hoog exportpotentieel voor ons land, is op zoek naar investeerders om zijn mobiliteit te vergroten. Het venture-bedrijf zal proberen 8 miljoen 4 duizend TL aan fondsen op te halen door 650 procent van de aandelen van het bedrijf aan de investeerders aan te bieden tijdens de investeringsreis die het heeft gelanceerd in het meest actieve crowdfundingplatform van Turkije, fundbulucu.

Investeerders krijgen een extra aandeel van 1% voor investeringen gedaan via EFT of creditcard binnen 21 werkdagen vanaf 10.00:20 uur op maandag 25 november, de startdatum van de investeringstour, waarin Gökhan Yağcı, de oprichter van de onderneming, zal via het platform in zijn campagne investeren met een kapitaal van 20 miljoen TL. Tijdens de distributie van aandelen bij het Centraal Register Bureau (MKK) zullen extra aandelen worden overgemaakt naar de rekeningen van de beleggers. De tour duurt tot 2023 januari XNUMX.

Het verwacht in 2024 bestellingen uit Europa te ontvangen

Genoride, dat zijn nieuwe bedrijf zal oprichten na succesvolle afronding van de financiering, zal zijn huidige financiële mogelijkheden overdragen en het gesloten gebied huren waar het massaproductie zal uitvoeren. Genoride zal in 2023 in massaproductie gaan, na voltooiing van de tests en certificering van het definitieve prototype. Met de productie van de eerste batch, die alleen op de binnenlandse markt zal worden gelanceerd, is het de bedoeling om de technologie te verifiëren en het product waar nodig te ontwikkelen. Het venture-bedrijf zal zijn assemblagelijn in het vierde kwartaal van 2023 ontwikkelen als een merk waarvan de verkoop is voltooid, de certificeringen zijn voltooid en de producten actief worden gebruikt. Hoewel Genoride voorspelt dat het in 2024 orders uit Europa zal ontvangen, zal het zijn wereldwijde reis beginnen door de leidende bedrijven in de sector of buitenlandse investeringsfondsen gedeeltelijk te verlaten na zijn tweede investeringsreis die in hetzelfde jaar zal worden gelanceerd.

Gökhan Yağcı, mede-oprichter en CTO van Genoride, zei over de investeringstour: “We hebben vastgesteld dat ons eigen kapitaal niet voldoende zal zijn om onze geplande toekomstige doelen te realiseren, en we hebben besloten dienovereenkomstig te investeren. We hebben dit kapitaal ook nodig om productgerelateerde ontwikkelingen te voltooien, massaproductielijnen op te zetten en op te schalen om aan de vraag in de markt te voldoen. Ons product spreekt de eindgebruiker aan. We hebben de weg vrijgemaakt voor investeerders om partners in ons project te worden door fundbulucu te kiezen tijdens onze eerste investeringstour, omdat het ons indirect zal bijdragen op het gebied van promotie en marketing door ons product in staat te stellen duizenden mensen te bereiken via crowdfunding. De vraag naar mobiliteitsproducten neemt wereldwijd met de dag toe en de markt voor elektrische fietsen groeit snel. We nodigen al onze investeerders die geloven in het potentieel van de markt en ons product uit voor onze campagne.”

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen