Recept voor de aanvoercrisis: PET İZMİR 2022

Voorschrift van de bevoorradingscrisis PET IZMIR
Recept voor de Supply Crisis PET İZMİR 2022

De 6e Internationale İzmir Pet Products Fair PET İZMİR 2022 schittert met zijn trendy producten en diensten en kreeg veel waardering van professionals uit de industrie.

De 6e Internationale Izmir Pet Products, Materials and Accessories Suppliers Fair, waar de dierenwereld naar uitkijkt, gaat door tot de avond van 2022 oktober, op de PET IZMIR 2 Fair Izmir B Hall. PET İZMİR 2022, georganiseerd door Tema Fuarcılık, is te bezoeken tussen 11.00:20.00 en XNUMX:XNUMX uur.

Beursbezoekers volgen met belangstelling de kat-hond-vogel-vissoorten, raswedstrijden, modeshows voor huisdieren, kappersshows en trainingen voor huisdieren, narcotica- en veiligheidshondenshows en kleurrijke evenementen in Pet İzmir 2022.

Het voorschrijven van de bevoorradingscrisis

PET İZMİR 2022 biedt een oplossing voor de crisis in de levering van huisdierenproducten die na de pandemie op hoog niveau werd ervaren. Aykut Karslı, algemeen directeur van Tema Fuarcılık, zei: "Er werd benadrukt dat er wereldwijd een hoge inflatie was in producten voor huisdieren. Er werd verklaard dat ondanks de inflatie het product niet kon worden gevonden. Op de beurs waren belangrijke ontwikkelingen voor de toekomst van de sector. Er werden serieuze zakelijke contacten gelegd. Onze deelnemers zochten naar de deuren van nieuwe markten. Een algemene tevredenheid maakt ons ook namens de sector blij.”

Veel lof van de deelnemers

Mihajlo Petrovic zei: “Ik ga altijd naar dierenbeurzen. We hebben ons goed voorbereid op PET İzmir 2022 in İzmir. De beloning van onze voorbereidingen krijgen we van de kermis. We zijn blij dat we in een belangrijke organisatie van de sector zitten. We zijn klaar om zaken te doen met Turkije. We zullen belangrijke commerciële connecties maken op de beurs", zei hij.

Mohammed Hegazy, “Ik ben het met je eens uit Duitsland. We hebben vertrouwen in onze producten en onze prijs. Om deze reden participeren wij in de belangrijke organisatie van de sector. Sinds de opening van de beurs hebben we veel aandacht gekregen van professionals uit de industrie. We hebben bestellingen ontvangen. "Ik denk dat we een aanzienlijk handelsvolume zullen bereiken", zei hij.

Laszlo Czirbusz “Er vindt een belangrijke top plaats voor huisdieren en dierenliefhebbers. We zijn erg blij om deel te nemen aan deze toporganisatie. Onze bilaterale ontmoetingen vonden plaats in een warme sfeer. De belangstelling voor onze producten, zowel in de vitrines als in de catalogi, is vrij groot. We hebben ons eerlijke doel al ruimschoots gehaald.”

Naïeve Elamoudi, “We hadden informatie over de beurs. Maar de ervaring leert dat het een sterke organisatie is. Ook wij ontmoetten grote belangstelling. We zijn zo blij dat we aanwezig waren. We zijn van plan om volgend jaar deel te nemen", zei hij.

Matthew Wismayer “We willen onze sterke positie in de markt behouden. We willen nieuwe markten aanboren. We zitten in PET IZMIR 2022, daarvoor ben je aan het juiste adres. We zijn blij met de belangstelling die we tot nu toe hebben gekregen. We denken dat er ook na de beurs een belangrijke recycling zal plaatsvinden”.

Oke Dijker, “We zijn een van de pioniers van de branche. We namen onze plaats in in een aanzienlijke omvang. Wij staan ​​al jaren met veel plezier op deze beurs. In deze organisatie wordt de toekomst van de industrie gevormd.”

Hakan Komürcu, “We leven in een organisatie die het recht geeft om internationaal te zijn. Pet İzmir liet zijn prestige weer spreken. Al met al een goed evenement. Het is de grootste organisatie in haar vakgebied in Turkije en de op één na grootste in Europa. Nu concurreert het met Europa. Voortzetting van de samenwerking met de sector zal nieuwe successen opleveren", zei hij.

Erkan Aslan, “Kurum olarak bu organizasyona katılmaktan son derece mutluyuz. Dünya genelinde tedarik sıkıntısı yaşanıyor. Sorunlara çözümü burada sektör temsilcileri olarak üretiyoruz. Rekabet var. Trend ürünler var. Katılımcısına ve ziyaretçisine kazandıran kaybedeni olmayan bir fuar” şeklinde konuştu.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen