Skal International World Congress in İzmir in 2024

Skal Internationaal Wereldcongres in Izmir
Skal International World Congress in İzmir in 2024

İzmir zal professionals uit de wereldtoerisme samenbrengen in İzmir en gastheer zijn van het World Skal Congress in 2024. Burgemeester van de zmir Metropolitan Municipality, die de managers van de İzmir Skal Club in zijn kantoor ontving Tunç Soyer, zei dat het internationale congres dat voor het eerst in de stad wordt gehouden, de kracht heeft om een ​​plons te maken in de reis- en toerismesector.

Burgemeester van de Metropolitan Municipality in Izmir Tunç Soyergastheer van de Izmir-leidinggevenden van Skal International, die de leiding nam in de race van het Wereldcongres van 2024, op zijn kantoor. Er werd opgemerkt dat het World Skål Congress na 17 jaar voor de derde keer in Turkije zal worden gehouden, en voor de eerste keer in Izmir feliciteerde president Soyer de delegatie. İzmir Skal Club Voorzitter van het bestuur Güner Güney en clubmanagers zijn de voorzitter. Tunç SoyerHij bedankte voor zijn steun.

Kans voor Izmir

President Soyer verklaarde dat het hosten van het congres een kans voor de stad zal zijn, en verklaarde dat de internationale organisatie een sprong voorwaarts zal maken in de reis- en toerismesector. Verwijzend naar de bijdrage van het internationale evenement op het gebied van toerisme en cultuur, vestigde Soyer de aandacht op het belang van alle dynamiek in de stad die het congres ondersteunt. Soyer zei: "Het eerste wat je moet doen, is een brainstormvergadering houden. Vertel dit verhaal aan iedereen, maak een presentatie. Richt tot slot een commissie onder jullie in.”

Yarışı İzmir kazandı

Skal is de meest wijdverbreide en oudste internationale niet-gouvernementele organisatie voor toerisme waar professionals uit de wereldtoerisme werken om wereldwijd toerisme en vriendschap te verspreiden. Vandaag de dag is International Skal vertegenwoordigd in 84 landen met 359 leden, bestaande uit 14 clubs en senior executives van toerisme. Het verzamelt alle sectoren in de internationale reis- en toerisme-industrie. De İzmir Skal Club, die kandidaat is voor het wereldcongres van Skal in 249 in İzmir, zal in Boekarest zijn vanuit Roemenië en St. Petersburg concurreerde met Kolkata uit India. İzmir, dat 2024 stemmen kreeg bij de stemming op 27 september, waar 256 stemmen werden gebruikt, werd de stad die aan het touw trok.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen