Pendik Sabiha Gökçen Airport, hoeveel minuten met de metro, welke buurten passeren?

Pendik Sabiha Gokcen Airport, hoeveel minuten met de metro, waar zijn de stations?
Pendik Sabiha Gökçen Airport Hoeveel minuten met de metro, waar zijn de stations

De metrolijn Pendik-Sabiha Gökçen Airport, die een capaciteit heeft van 1 miljoen 200 duizend passagiers per dag en een snelheid heeft van 80 kilometer, zal worden geopend met een ceremonie die wordt bijgewoond door president Recep Tayyip Erdoğan, waardoor de reistijd tussen Pendik en Sabiha De luchthaven van Gökçen wordt teruggebracht tot 10 minuten.

Het vervoer naar Istanbul Sabiha Gökçen International Airport, een van de belangrijkste luchthavens ter wereld, wordt comfortabeler en veiliger dankzij de spoorverbinding. De lijn die begint bij Pendik Tavşantepe en door de stations Fevzi Çakmak, Şeyhli, Yayalar, Kurtköy gaat en de internationale luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen bereikt, is 7,4 kilometer lang. Nu, naar Istanbul Sabiha Gökçen Airport, KadıköyIn het verlengde van de –Kartal– Kaynarca-metrolijn, zal het mogelijk zijn om op een veilige, snelle en voordelige manier rechtstreeks met het spoorsysteem te bereiken. Wijken met intense reisbewegingen in Pendik krijgen ook een metro. De wijken Şeyhli, Yayalar, Fevzi Çakmak en Kurtköy zullen het comfort van de metro ontmoeten.

Hoeveel minuten met de metro vanaf Pendik-Sabiha Gokcen?

Met de M10 (Pendik Center - Sabiha Gökçen Airport) metrolijn zal een ander transportprobleem aan de Anatolische kant van Istanbul worden opgelost. Burgers die moeite hebben met vervoer naar Sabiha Gökçen, de belangrijke luchthaven van Istanbul, zullen veel comfort ervaren met de introductie van de metrolijn. De metrolijn Pendik-Sabiha Gökçen, waarvan het eerste station Pendik Center is en het laatste station Sabiha Gökçen Airport, heeft een totale lengte van 9,64 km. Een burger die met de metro vanaf Pendik vertrekt, is binnen 10-12 minuten op Sabiha Gökçen Airport.

Op welke metro's is de Pendik-Sabiha Gokcen-metro aangesloten?

Met Marmaray-bediening en hogesnelheidstreinen op het station van Pendik, M4 op het centraal station van Kaynarca KadıköyHet zal worden geïntegreerd met de metrolijn Tuzla. Lijn M10 bestrijkt het gedeelte van de metrolijn Pendik-Sabiha Gökçen Airport tussen het Pendik-ziekenhuis. Deze fase werd aanbesteed binnen het M4 Tavşantepe-Tuzla-uitbreidingswerk, daarom hebben de financiële en procentuele gegevens op deze pagina betrekking op beide werken.

Waar komt de metro van Pendik-Sabiha Gökçen Airport voorbij?

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, legde de volgende verklaring af met betrekking tot de Pendik-Sabiha Gökçen-metro: "Onze lijn, die zal starten vanaf Pendik Tavşantepe en door Fevzi-aansteker-, Şeyhli, Yayalar-, Kurtköy-stations gaat en de internationale luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen bereikt , is 7,4 kilometer lang. Nu, naar Istanbul Sabiha Gökçen Airport,KadıköyIn het verlengde van de metrolijn Kartal-Kaynarca zal het mogelijk zijn om veilig, snel en voordelig te bereiken met het directe spoorsysteem. Wijken met intense reisbewegingen in Pendik krijgen ook een metro. De wijken Şeyhli, Yayalar, Fevzi Çakmak en Kurtköy ontmoeten elkaar met het comfort van de metro. Met de start van de exploitatie van de lijn duurt het 10 minuten van Istanbul Sabiha Gökçen Airport naar Pendik Tavaşantepe, 12 minuten naar Istanbul Anatolian Courthouse, KadıköyHet zal ook mogelijk zijn om in 45 minuten te bereiken.”

Waar zijn de haltes (stations) van Pendik-Sabiha Gökçen Airport?

1 Pendik Center
2 Kaynarca Centrum
3 Fevzi Cakmak – Ziekenhuis
4 Voetgangers – Sheikhli
5 Kurtkoy
6 Luchthaven Sabiha Gökçen
7 Technopark
8 Yenisehir
9 Kurtkoy YHT/ViaPort

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen