Yeşilgöz-recreatiegebied wordt de favoriet van toerisme met nieuwe investeringen

Yesilgoz-recreatiegebied wordt een favoriet in toerisme met nieuwe investeringen
Yeşilgöz-recreatiegebied wordt de favoriet van toerisme met nieuwe investeringen

De Metropolitan Municipality, die het recreatiegebied van de eerste fase in Yeşilgöz, de mysterieuze kuil van de stad, voltooide; voegt een nieuw amfitheater, restaurant, parkeerplaats en gebedsruimte toe aan de regio. Yeşilgöz, met een totale investering van meer dan 50 miljoen TL, zal zijn gasten de wonderen van de natuur, comfort en smaak samen bieden.

De grootstedelijke gemeente Kahramanmaraş zet haar toeristische investeringen voort in Yeşilgöz, een van de meest mysterieuze zinkgaten van Turkije. De werkzaamheden van de tweede fase zijn ook gestart in het Yeşilgöz-recreatiegebied in het Tekir-district, dat op 60 kilometer van het stadscentrum ligt. In het kader van de eerste fase werken op een oppervlakte van 33 duizend vierkante meter waar het mysterieuze zinkgat dat lijkt op een natuurlijk aquarium met zijn heldere water en blauwe kleur zich bevindt; wandelpaden, vijverpier, houten brug, kinderspeelplaats, stadsmeubilair, buffet- en barbecueplaatsen werden toegevoegd. In Yeşilgöz, waarvan de 2,5 kilometer lange slagader ook is vernieuwd, zijn de werkzaamheden van de tweede fase gestart, waaronder het nieuwe amfitheater, het restaurant, de parkeerplaats en de gebedsruimte.

Half miljoen toeristen getarget

Het recreatiegebied Yeşilgöz, gelegen aan de "Literaire Weg" genoemd naar de schrijvers en dichters van Kahramanmaraş, werd in 2022 bezocht door ongeveer 200 duizend binnenlandse en buitenlandse toeristen. Met de werken in de tweede fase bereidt Yeşilgöz zich voor om zijn gasten de wonderen van de natuur, comfort en smaak samen te bieden, en 500 duizend bezoekers zijn het doelwit. Het is ook een van de doelen dat de nieuwe apparatuur in korte tijd zal worden voltooid en in dienst zal worden gesteld van de burgers in het Yeşilgöz-recreatiegebied, wiens projectproces is voltooid.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen