DENEYAP Turkije Technology Workshops oefenexamen werd gehouden

DENEYAP Turkije Technology Workshops oefenexamen werd gehouden
DENEYAP Turkije Technology Workshops oefenexamen werd gehouden

De DENEYAP Turkije Technologie Workshops, die werden geïnitieerd in samenwerking met het Ministerie van Industrie en Technologie, het Ministerie van Jeugd en Sport, TÜBİTAK en de Turkish Technology Team Foundation, werden gelijktijdig gehouden in 42 provincies.

In het examen hebben de kandidaten die de eerste fase hebben voltooid en zich hebben gekwalificeerd voor het examen van de tweede fase, gezweet in lijn met het thema dat dit jaar is bepaald als "Milieuvriendelijk vrachtschip".

ORIGINELE IDEEN OPEN

Terwijl de studenten hun originele ideeën naar voren brachten met de materiaalkit die ze kregen, creëerden ze ook hun projecten met hun technische kennis. In de ochtendsessie ontwierpen middelbare scholieren en in de middagsessie middelbare scholieren hun schepen binnen de hun toegewezen tijd.

PROJECTEN VOORGESTELD AAN DE JURY

Na afloop werden de studenten die hun projecten aan de jury presenteerden beoordeeld op verschillende vaardigheden, zoals zich uitdrukken, origineel denken, innovatie toevoegen, kennis hebben van het onderwerp en technische kennis.

100 WORKSHOPDOELEN VOLTOOID

DENEYAP Technology Workshops, die de technologiesterren van de toekomst naar voren halen, hebben een aanzienlijk succes behaald door het behalen van de doelstelling om 1 workshops op te zetten in 12 provincies in de 2e fase, 18 provincies in de 3e fase, 27 provincies in de 4e fase en 24 provincies in de 81e fase, in totaal in 100 provincies.

AANTAL STUDENTEN STIJGT TOT 20 DUIZEND

In totaal hebben 81 duizend kandidaat-studenten zich aangemeld voor het studentenselectie-examen van DENEYAP Technology Workshops, dat in 410 provincies van Turkije jonge mensen met hoogtechnologische productiecompetenties blijft opleiden. Met de voltooiing van het proces van de 4e fase zal het aantal van 1 duizend studenten dat actief wordt opgeleid in de workshops in het kader van de 2e, 3e en 12e fase toenemen tot 20 duizend.

GELIJKTIJDIG ONDERWIJS

In DENEYAP Technology Workshops, die gelijktijdig onderwijs zullen bieden aan 20 duizend studenten met workshops die in heel Turkije worden geopend, vallen 15 duizend 280 studenten onder het "DENEYAP Turkey Project", 1940 studenten vallen onder het "Science Turkey Project", dat het DENEYAP-onderwijs implementeert programma's, zijn er 2 duizend 10 studenten bij het "DENEYAP Turkey Project". Hij zal een opleiding hebben genoten binnen de T3 Foundation DENEYAP Technology Workshops.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen